Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Pri kraju su radovi u Osnovnoj školi Braća Radić

Koprivničke osnovne škole spremne su za početak drugog polugodišta. Zimski su praznici i ovoga puta iskorišteni za dodatna materijalna ulaganja u opremu, ali i infrastrukturu zgrada.

Tako su u tijeku radovi u Osnovnoj školi Braća Radić vrijedni 354.000 kuna.

– Nakon ulaganja od 10 milijuna kuna u energetsku obnovu Osnovne škole Braća Radić, nastavljamo s ulaganjima. U ovom zimskom periodu u školi su obavljeni soboslikarski radovi, zatim brušenje i zamjena parketa, odrađena je sanacija vodovodnih instalacija u zbornici predmetne nastave, a odrađeno je i veliko ulaganje u sportsku dvoranu koja će dobiti novi izgled na veliko veselje svih onih koji ju koriste. Drago mi je da opet radimo nove velike iskorake za život naših učenica i učenika – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Iz Grada Koprivnice poručili su da je osim u zimskom periodu, dio radova odrađen i ranije. Riječ je o radovima na završnom sloju zida kod učionica razredne nastave. Sanirano je krovište garaže kao i oštećena panelna ograda i složena je nadstrešnica za bicikle.

Radove su danas uz Jakšića obišli i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec i pročelnica Ana Mlinarić u pratnji ravnatelja Kreše Grgca.

Prilikom obilaska predstavljena je i najnovija informatička oprema koju su škole dobile kroz projekt Knowledge Well.

zatvori