Petak, 19. travnja 2024.

FOTO: Autoškola Urban i Marica Korolija iz Života na vagi, kombinacija za uspjeh kod polaganja vozačkog ispita

Jedna od instruktorica vožnje u Autoškoli Urban odnedavno je i svima poznata Marica Korolija koja je izborila finale Života na vagi.

Da nije bilo Maričine susjede koja joj je rekla za Učilište Laura i Autoškolu Urban, Marica danas ne bi bila instruktorica vožnje.

– U ožujku ove godine radila sam četiri posla koji mi nisu donosili nikakve prihode. Susjeda mi je spomenula osposobljavanje za instruktora i iz najgoreg životnog razdoblja dogodilo mi se nešto odlično – rekla je Marica.

Snimio Valentino Štefanek.

Dodala je da Učilište Laura djeluje u Zagrebu i u Koprivnici, a specijalizirano je za prekvalifikacije za vozača motornih vozila i instruktore.

– Prekvalifikaciju za instruktora motornih vozila preporučila bih svima koji misle da imaju talent prenošenja znanja drugima te koji vole ljude, užurban i zanimljiv posao – objasnila je Marica i istaknula da se zaljubila ovaj posao.

A da je u svom poslu odlična, potvrdio je i njen polaznik Tomislav Husnjak koji je od ovog tjedna ponosni vlasnik vozačke dozvole. Upravo je Tomislav Maričin prvi polaznik koji je uspješno položio vozački ispit. Ovaj 24- godišnji Koprivničanac i više je nego zadovoljan Autoškolom Urban i svojom instruktoricom Maricom.

Snimio Valentino Štefanek.

– Marica je odlična instruktorica i s njom sam se osjećao smireno i sigurno. Mogao sam pitati što god mi nije bilo jasno, a sve što znam naučio sam od nje. Marica mi je sve vrlo mirno, staloženo i profesionalno objasnila – kazao je Tomislav i istaknuo da se Autoškola Urban maksimalno prilagodila njegovom vremenu i potrebama i to tako da su i termini vožnji i predavanja makismalno bili fleksibilni.

Za svog prvog polaznika koji je uspješno položio vozački ispit Marica ima samo riječi hvale.

– Tomislav je kao učenik jako dobro vozio. Njegov najveći problem bila je trema na ispitu pa sam s njime najviše radila na koncentraciji, opuštanju i usmjeravanju misli na vožnju. S takvim sitnicama zapravo sam mu pomogla da uspješno položi ispit – objasnila je Marica.


Autoškole Urban u Koprivnici i Bjelovaru, sinergija su stručnih i obrazovanih ljudi. Nude vam kompletno školovanje koje uključuje polaganje kategorije i stjecanje početne kvalifikacije.

Kvalitetan kadar, vrhunski opremljene učionice, te nova i moderna vozila za obuku – to smo mi – U2 Urban autoškole – Autoškole skrojene po vašim potrebama!

Možemo se pohvaliti moderno opremljenim prostorom u kojem se pohađa nastava iz Prometnih propisa i pravila, modernim i novim vozilima koji služe za obuku vozača.

Ako tražite autoškolu u kojoj želite brzo, kvalitetno i sigurno naučiti upravljati motornim vozilom A1, A2, A i B kategorije, autoškole U2 URBAN su idealni partner za to.

Autoškola Urban provodi osposobljavanje za profesionalne kategorije A1,A2,A,B,BE,C,CE,D.

Posjetite nas u Koprivnici, na adresi Mihovila Pavleka Miškine 2 ili se informirajte na broj telefona 048/222-333.

Snimio Valentino Štefanek.
Principi našeg poslovanja

Sigurnost

Mi brinemo za svoje polaznike! Profesionalni pristup, konstantno educiranje vlastitog kadra, unaprjeđenje tijeka obuke kandidata i visoka prolaznost jedan je od temljnih principa naših autoškola, a sve u cilju stvaranja samostalnog i sigurnog vozača.

Profesionalnost

Konstantno ulaganje u kadrove i praćenje najnovijih tehnologija obuke je ono što čini razliku između naše i ostalih autoškola. Mi smo profesionalci i kod nas ćete se sami uvjeriti u to!

Biti drugačiji

Svojim modernim pristupom i naprednim tehnikama educiranja trudimo se biti pristupačniji i drugačiji od ostalih autoškola. Kod nas ćete stvarno osjetiti razliku!

Snimio Valentino Štefanek.

U sklopu Autoškole Urban u Koprivnici djeluje i ustanova za obrazovanje odraslih Učilište Laura. Ukoliko ne posjedujete navedene kvalifikacije, upisom u Autoškolu Urban na našem Učilištu Laura pruža vam se mogućnost kompletnog programa stjecanja potrebnih kvalifikacija za upravljanje teretnim vozilima ili autobusima.

Učilište Laura provodi školovanje za:

  • vozače motornih vozila i ostale programe s područja prometa,
  • rukovatelje strojevima viličar, bager, dizalica itd.,

te nudi usavršavanja za instruktora vožnje svih kategorija (posebno zanimljivo za promjenu zanimanja, pogotovo za žene koje su tražene u ovom poslu)

Posjetite nas u Koprivnici, na adresi Mihovila Pavleka Miškine 2 ili se informirajte na broj telefona 048/222-333.

zatvori