Četvrtak, 18. travnja 2024.

Dva slijetanja i udar kamiona u 72-godišnju biciklisticu u posljednja 24 sata na koprivničko-križevačkom području

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom zabilježene su u posljednjih 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Iz policije su poručili da se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila jučer oko 13:15 u Kolodvorskoj ulici u Kalinovcu. Do nesreće je došlo kada je 30-godišnjak teretnim automobilom Renault zagrebačkih registarskih oznaka nepropisno obilazio 72-godišnju biciklisticu. Tada je došlo do kontakta bočnog ogledala i tijela biciklistice koja je pala na kolnik. Biciklistica je lakše ozlijeđena, a protiv vozača vozila će biti pokrenut prekršajni postupak.

Druga prometna nesreća dogodila se oko 10:28 u Ulici Antuna Mihanovića u Miholjancu pokraj Virja. Tamo je 42-godišnji vozač upravljajući teretnim automobilom Opel koprivničkih registarskih oznaka uslijed neprilagođene brzine sletio van kolnika te prednjom stranom udario u stablo. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.

Posljednja prometna nesreća jučer zabilježena bila je ona u Virju oko 18:45. Do nesreće je došlo kada je 25-godišnjak automobilom Citroen koprivničkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0.94 promila i usred neprilagođene brzine sletio van kolnika. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori