Petak, 19. travnja 2024.

Bistrović do ljeta posuđen turskom prvoligašu: Sretan sam što dolazim u dobar klub

Naš domaći nogometaš Kristijan Bistrović ove zime mijenja sredinu. Nakon tri godine provedene u ruskom gigantu CSKA Moskva, popularni Kiki seli u Tursku.

Njegova nova destinacija je turski prvoligaš Kasimapasa, ali samo do ljeta. Bistrović je krajem prošle godine obnovio ugovor s Rusima do 2025. godine. Moskovski klub time mu je pokazao da potpuno računa na njega u ljeti kada se vrati s odrađene posudbe.

Jesenas je više ulazio s klupe nego počinjao utakmice pa je ovo logično rješenje i za Bistrovića i za klub. U trogodišnjem boravku u Moskvi Bistrović je odigrao 88 utakmica u svim natjecanjima upisavši šest pogodaka.

– Sretan sam što dolazim u dobar klub kao što je Kasimpasa te se nadam da ću odigrati što više minuta koje su mi trenutno jako potrebne. Hvala i mojem klubu CSKA što mi je dopustio odlazak. Nadam se da ću se na ljeto vratiti kao bolji i iskusniji igrač. Također se nadam da će mi te minute biti i od velike važnosti za odlazak na Europsko prvenstvo ovoga ljeta s mladom reprezentacijom gdje možemo puno napraviti – rekao je Dravi.info Kristijan Bistrović.

Kasimpasa je trenutno šesnaestoplasirani klub prvenstva s 22 osvojena boda, te bivši klub još jednog domaćeg nogometaša Zvonimira Šarlije.

>> Šarlija napustio CSKA i pronašao novi klub

zatvori