Četvrtak, 25. travnja 2024.

VIDEO Stipić nije krio oduševljenje nakon Slavenove pobjede nad Goricom: Zaista sam ponosan

Trener Tomislav Stipić nije krio oduševljenje nakon jučerašnje utakmice u teškim uvjetima i pobjede Slaven Belupa nad Goricom.

Koprivnički su nogometaši na gostujućem terenu slavili s 0:1, ali i u svlačionici gdje im se pridružio i njihov trener.

– Zadovoljni smo i sretni. Nisam znao dati savjet prije utakmice da se igra ili ne, ali sam rekao ako ćemo igrati da ćemo i pobijediti. Ponosan sam jer je danas momčad pobijedila bez mene. Opsjednut sam detaljima, a danas sam imao možda tri posto utjecaja s obzirom na uvjete. Zaista sam ponosan – kazao je Stipić nakon utakmice.

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Vinko Soldo. Bio je to njegov prvijenac u dresu Slaven Belupa, ali i prvijenac u njegovoj profesionalnoj karijeri.

– Izuzetno sam sretan. Prije svega, zato što nam je donio sva tri boda na izuzetno teškom gostovanju, a onda i zato što mi je to prvi u profesionalnoj karijeri. Moram istaknuti Mlinara koji je savršeno ubacio loptu i tako mi olakšao posao. Želim pohvaliti i sve svoje suigrače bez kojih ovo jučer ne bi bilo moguće i čestitati im na borbi, trudu i volji. Po tko zna koji put smo pokazali da smo prava momčad i da u svlačionici vlada odlična atmosfera. Moramo nastaviti pružati ovakve igre i osvajati bodove – rekao je Soldo.

 

Naš Vinko Soldo jučer je u 54. minuti susreta s HNK Gorica postigao pogodak vrijedan tri boda! Bio je to njegov prvijenac u dresu Slaven Belupa, ali i prvijenac u njegovoj profesionalnoj karijeri.

– Izuzetno sam sretan. Prije svega, zato što nam je donio sva tri boda na izuzetno teškom gostovanju, a onda i zato što mi je to prvi u profesionalnoj karijeri. Moram istaknuti Mlinara koji je savršeno ubacio loptu i tako mi olakšao posao. Želim pohvaliti i sve svoje suigrače bez kojih ovo jučer ne bi bilo moguće i čestitati im na borbi, trudu i volji. Po tko zna koji put smo pokazali da smo prava momčad i da u svlačionici vlada odlična atmosfera. Moramo nastaviti pružati ovakve igre i osvajati bodove.

Bravo Vinko Soldo! 🥰😊👏💪🥳

Objavljuje NK Slaven Belupo u Četvrtak, 3. prosinca 2020.

 

Ole, ole, ole, ole SLAVEN! 🗣🎶🥳⚡🎉👏🎊

Objavljuje NK Slaven Belupo u Srijeda, 2. prosinca 2020.

zatvori