Petak, 19. travnja 2024.

Predsjedništvo županijskog HDZ-a održalo konstituirajuću sjednicu, izabrani su novi politički tajnik i rizničar

Članovi Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije jučer su održali konstituirajuću sjednicu.

Održana je u prostorijama stranke u Koprivnici, a uz predsjednika ogranka Darka Sobotu, sjednici su nazočili i potpredsjednici Damir Felak, Franjo Poljak i Vlado Bakšaj, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Koprivnica Ratimir Ljubić i Gradskog odbora HDZ-a Križevci Mato Devčić. Sjednicu je virtualnim putem popratio i glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić.

Nakon uvodnih riječi predsjednika Sobote, Katičić je čestitao izabranim predsjednicima, potpredsjednicima, članovima i članicama koji su nedavno izabrani na unutarstranačkim izborima. Kako je rekao, oni su bili početak priprema za lokalne izbore koji će se održati u svibnju iduće godine.

Na sjednici je za političkog tajnika izabran Siniša Pavlović, načelnik Općine Kloštar Podravski, dok je za rizničara izabran Mirko Perok, načelnik Općine Virje. Sve odluke donesene su jednoglasno.

Na kraju konstituirajuće sjednice predsjednik Sobota još je jednom čestitao izabranim članicama i članovima Županijskog odbora, zahvalio svima na trudu koji su uložili u unutarstranačkim izborima te članicama i članovima čestitao Božić i Novu godinu.

Ustupio HDZ-a
Koprivničko-križevačke
županije.
zatvori