Utorak, 26. ožujka 2024.

Krstanović najbolji strijelac, Glavčić najbolji asistent u Slaven Belupu u jesenskom dijelu prvenstva

Nogometaši Slaven Belupa prvi dio sezone završili su na diobi petog mjesta prvenstvene ljestvice, a trenutno se nalaze na zimskom odmoru.

Iz Slaven Belupa poručili su da pripreme za proljetni dio prvenstva počinju već u nedjelju 3. siječnja.

Momčad trenera Tomislava Stipića u jesenskom dijelu sezone sakupila je 17 bodova isto koliko i splitski Hajduk. Farmaceuti su završili polusezonu s četiri pobjede, pet remija i šest poraza, gol razlikom 19:21.

– Najbolji strijelac u aktualnoj sezoni je Krstanović s četiri pogotka. Knoll je postigao tri, a dva puta su protivničke mreže tresli Bačelić Grgić, Božić, Glavčić i Etoundi. Po jedan gol zabili su Boakye, Lulić, Prce i Soldo. Naš najbolji asistent je Nemanja Glavčić koji je pet puta pripremio golove svojim suigračima, a dvojica igrača koja su odigrala sve utakmice i provela maksimalnih 1350 minuta na terenu su Ivan Filipović i Goran Paracki – istaknuli su u klubu.

Slaven Belupo će u proljetnom dijelu sezone odigrati dvije zaostale utakmice.
U osmini finala Kupa, 23. veljače, koprivnička će momčad odmjeriti snage igraćima GOŠK-om u Dubrovniku.

Drugi ogled je utakmica zaostalog 16. kola HT Prve lige s Rijekom koja se treba igrati u Koprivnici. Termin te utakmice bit će poznat naknadno.

U prvom kolu drugog dijela sezone Slaven Belupo će gostovati u Puli kod Istre 1961, a utakmica će se igrati 22., 23. ili 24. siječnja.

zatvori