Četvrtak, 28. ožujka 2024.

KOPRIVNIČKA SPORTSKA POVIJEST Vlatka jača mišiće

Vlatka Papac, udana Mihoci, jača mišiće. Slika je snimljena 1996. godine, prije samo 25 godina, a 40 godina nakon osnivanja kluba u prostorima stare gimnazije, što je obilježeno ovih dana uz 65 godina postojanja.

Mjesto dizanja utega je Rogla u Sloveniji, gdje su se rukometašice Podravke pripremale za novu sezonu. Da ne zaboravimo: sa svježom titulom prvakinja Europe.

Podravku su vodili trener Josip Šojat i pomoćnik Ivan Pal, ali uskoro je za novu sezonu angažiran dotadašnji trener Hypa Ivica Rimanić. Trener Pal ostao je pomoćnik.

Vlatka više nije igračica, sada je direktorica/uprava RK Podravke s.d.d. Slika je snimljena prigodom boravka ekipe HTV-a i koprivničkih novina.

Snimale su se (uz novinara snimatelj je bio Krunoslav Povijač Pipa) reportaže o pripremama Podravke i košarkaša Cibone na čelu s Mirkom Novoselom.

Iako neki šefovi u našem klubu novinare baš u to vrijeme nisu voljeli, pozvani smo na zajednički objed, a snimanje je obavljeno nakon odluke da ipak možemo. I znate što? Opstali smo!

Koprivnička sportska povijest

 

zatvori