Subota, 20. travnja 2024.

Trener Slaven Belupa Stipić uoči Šibenika: Moramo protivnike stavljati pod veći pritisak

Nogometaši Slaven Belupa nakon prošlotjednog poraza na domaćem terenu protiv Hajduka, sutra gostuju na Šubićevcu protiv Šibenika.

Utakmica 13. kola Hrvatske Telekom Prve lige igra se s početkom u 18 sati.

Tomislav Stipić, trener Slaven Belupa, za službene stranice kluba, najavio je sutrašnju utakmicu istaknuvši kako su on i njegova momčad izvukli pouke iz utakmice s Hajdukom u prošlom kolu.

– Utakmica s Hajdukom jako je teška za objasniti. Toliko se toga dogodilo. Od ozljeda, dobrog držanja mojih igrača taktičkog plana gdje nismo dozvolili Hajduku da se razmaše i rasplamsa, šokantnog gola u nadoknadi, autogola. Jednostavno, utakmica u kojoj nam se dogodilo negativnih stvari za pet utakmica. Naučili smo da moramo podići količinu šuteva i centaršuteva prema protivničkom golu te napadačkih akcija kako bi protivnika stavljali pod veći pritisak – kazao je koprivnički strateg.

Momčad i stručni stožer Farmaceuta u potpunosti su posvećeni i usredotočeni na sutrašnju utakmicu.

– Želimo imati lijepi Advent i uživati u Božiću i Novoj Godini, a ako to želimo onda moramo ponovno početi osvajati bodove. Prva nam se prilika pruža već u Šibeniku, a odmah iza toga u Gorici. Moramo popraviti određene segmente igre da bi bili bolji, pogotovo našu realizaciju – zaključio je trener.

zatvori