Četvrtak, 18. travnja 2024.

PRSTEN NA RUCI, LJUBAV U SRCU Vjenčali se Brazilka Marinei i Koprivničanac Mario

Marinei Stritih iz Rio de Janeira i Mario Kelrajter iz Koprivnice u Gradskoj vijećnici 14. studenog ove godine rekli su sudbonosno da jedan drugome.

Mario i Marinei, koja je posljednjih osam godina živjela u Sloveniji, upoznali su se prošle godine u rujnu u Ptuju.

Kako oboje kažu, bila je to privlačnost na prvi pogled koja je tijekom nekoliko izlazaka prerasla u ljubav.

Na početku je bilo malo teško zbog jezične barijere, ističu novopečeni supružnici i dodaju kako je kroz dva mjeseca Mario progovorio portugalski pa su Google prevoditelj i ostala pomagala ubrzo postala prošlost.

– Tijekom veze na relaciji Koprivnica – Ptuj odlučili smo da je to to i odlučili smo stupiti u brak – naglašavaju.

Ceremonija vjenčanja održana je u Gradskoj vijećnici, a slavlje u skladu s epidemiološkim mjerama održalo se u restoranu Zlatan u najužem krugu obitelji i prijatelja.

– Zbog koronavirusa sve je bilo u puno manjim okvirima nego što smo to željeli i Marineina obitelj nije mogla fizički prisustvovati vjenčanju, ali bili su prisutni online putem društvenih mreža. Tako da se sad unaprijed radujemo mnogim reprizama sa svim drugim članovima obitelji kada se situacija s pandemijom smiri, a nadamo se da će to biti već krajem iduće godine – ističu supružnici.

Zaključuju kako se najviše raduju odlasku u Brazil gdje ih očekuje fešta koju već planiraju mladenkini članovi obitelji.

zatvori