Petak, 26. travnja 2024.

Predblagdanska donacija: slatkiši za djecu i kava za odrasle razveselili korisnike Socijalne samoposluge

Velika donacija slatkiša i kave koju je dobilo Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica najviše je razveselila korisnike Socijalne samoposluge kojima će dobiveni proizvodi biti podijeljeni u ovom predblagdanskom razdoblju.

Za sve je “kriva” Dina Perković koja je akciju prikupljanja slatkih donacija pokrenula nakon medijske objave članka o Socijalnoj samoposluzi koprivničkog Crvenog križa te ideje kako bi slatkišima za djecu i kavom za odrasle uljepšali nadolazeće blagdane, poručili su iz Gradskog društva Crvenog križa.

Perković je u svojoj Facebook grupi “Nada svake mame” pozvala sve dobre ljude da sudjeluju u prikupljanju donacija. U svega nekoliko sati mnogobrojni su se Koprivničanci odazvali pozivu te razveselili korisnike Socijalne samoposluge.

– Na sakupljanje me potaknulo saznanje da će ove sakupljene slatkiše dobiti netko tko inače nema mogućnosti da si ih priušti. Predblagdansko je razdoblje i bilo mi je drago pozvati ljude da djeluju, zapravo me uvijek najviše razveseli ta moć zajedništva i pomoć koju su ljudi jedni drugima spremni pružiti – kazala je Perković.

Tako su Koprivničanci u svega jedan vikend prikupili 751 komad slatkiša i oko 150 kilograma kave.

Djelatnici Crvenog križa od doniranih su proizvoda složili 122 paketa koje će dobiti svi korisnici Socijalne samoposluge.

Sadržaj paketa ovisi o broju osoba u kućanstvu korisnika.

– O uspješnosti ove akcije govore nam zadovoljni osmijesi na licima korisnika već na prvoj podjeli u našoj Socijalnoj samoposluzi – zaključili su iz GD Crvenog križa.

Izvor: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
Izvor: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
Izvor: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
Izvor: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
zatvori