Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Objavljena lista reda prvenstva za studentske stipendije Grada Koprivnice

Grad Koprivnica objavio je zaključak o dodjeli studentskih stipendija u akademskoj godini 2020./2021. te listu reda prvenstva.

Tako će ove godine Koprivnica iz svog proračuna stipendirati studente deficitarnih zanimanja s područja grada. Iznos stipendije za deficitarna zanimanja bit će 9.600 kuna po studentu u 12 jednakih mjesečnih rata i to za razdoblje od 1. listopada 2020. do 30. rujna 2021. godine, poručili su iz Grada Koprivnice.

Osim deficitarnih zanimanja, Grad će dodijeliti i stipendije svim studentima s područja Grada koji studiraju na preddiplomskim i diplomskim studijima te koji su ispunili uvjete natječaja.

Iznos te stipendije je 6.600 kuna za studente koji studiraju u Hrvatskoj, odnosno 13.200 kuna za studente koji studiraju izvan Republike Hrvatske. Te će se stipendije također isplaćivati u 12 jednakih rata u istom vremenskom razdoblju kao i stipendije za deficitarna zanimanja.

Dodajmo kako će se studentima koji su dobili stipendiju omogućiti nastavak stipendiranja ako najkasnije do 31. listopada tekuće godine dostave potvrdu o upisu u narednu godinu studija ili potvrdu o upisu u zimski semestar obrazovanja nadležnom Upravnom odjelu i potpišu Aneks Ugovora o stipendiranju.

Listu reda prvenstva možete pogledati na internetskim stranicama Grada Koprivnice.

zatvori