Srijeda, 27. ožujka 2024.

Ivana Kirilenko nedavno je postala druga Koprivničanka koja je igrala Ligu prvakinja

Koprivničanka Ivana Kirilenko sa svojim Ženskim nogometnim klubom Split nedavno je igrala utakmicu Lige prvakinja i tako postala druga Koprivničanka kojoj je to uspjelo.

Naime, prva je Nikolina Notersberg, Koprivničanka koja je u svoje vrijeme s Ženskim nogometnim klubom Osijek igrala Ligu prvakinja, a trenutno je predsjednica Ženskog nogometnog kluba Koprivnica u kojem je prije svog odlaska u Split igrala i Kirilenko.

Mlada Koprivničanka u igru je ušla u 38. minuti, a Splićanke su igrale protiv poljskog kluba Gornik Łęczna.

– Nažalost, izgubile smo 4:1, ali više zbog naših grešaka. Mislim da je rezultat čak bio i prevelik u odnosu na igru. Prvo smo poluvrijeme dominirale sve do drugog kada je nastao raspad sistema, ali borile smo se do kraja. Žao mi je što se nismo uspjele kvalificirati dalje. Mislim da smo imale šanse, ali nažalost nije išlo – otkrila je svoje dojmove Kirilenko.

Dodala je kako je ponosna na ekipu i sebe, a suigračice su ju odmah prihvatile, dok joj je Split kao grad predivan.

– Ovo je samo nagrada za rad i znoj i ništa više. Preponosna sam na sebe jer o tome sanjam i živim za to. Volim nogomet i mislim da je ovo san svake nogometašice. Zahvalna sam treneru na pruženoj prilici, a igrati u Ligi prvakinja je jedno predivno iskustvo, no ovo je tek početak – istaknula je ova mlada nogometašica.

Podsjetimo, Kirilenko se ove sezone priključila ekipi Splita.

Ustupila Ivana Kirilenko.
Ustupila Ivana Kirilenko.
Ustupila Ivana Kirilenko.
zatvori