Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Uskoro nova sala za svadbe u hotelu Podravina

Ova turbulentna i neizvjesna godina u kojoj su mnogi mladenci gubili živce i razum napokon dolazi kraju. Mnoge svadbe su odgođene, a neke i otkazane.

No, u Hotelu Podravina odlučili su iskoristiti to vrijeme za investiciju u novu – najmoderniju i najljepšu salu Podravine, kako najavljuju.

Za više detalja pitali smo direktoricu Hotela, Sanelu Ožegović:
Da, riječ je o vlastitoj investiciji kojom želimo uvesti nove standarde i unaprijediti usluge svadbenih i kongresnih događanja. Nova sala imat će veći kapacitet – 350 sjedećih mjesta u banketnom, odnosno 420 mjesta u kino postavu. Povećali smo plesni podij i pozornicu, redizajnirali cijeli prostor (podove, stropove i zidove) te unaprijedili sustave grijanja i hlađenja.

by Petgrad

Što bi posebno izdvojili?
Nastojimo se maksimalno prilagoditi željama mladenaca tako da smo se posebno fokusirali na tehnologije koje daju dodatan doživljaj i ugođaj a to su moderan light show sustav s više od dvadeset scena, ambijentalna LED rasvjeta (boja po izboru cijele sale), te niski dim (suhi led) i dodatni efekti. Također, uvađamo i novi sustav ozvučenja i projekcija kako bi i kongresi i seminari bili što kvalitetniji.

Gastronomska ponuda je također nova?
U novim menijima nudimo balans između tradicije i modernog kulinarstva te u ponudi imamo desetak baznih menija. Naravno, svaka želja je jedinstvena pa se tako i mi prilagođavamo gostima. Novost je da smo kreirali i nova veganska i vegeterijanska jela te posebne menije i stolove za djecu. Našu brošuru za sezonu 2021. možete pogledati ovdje.

by Petgrad

U kojoj ste fazi s radovima?
Radovi su u punom tijeku, te se trenutno postavljaju stropni elementi i rasvjeta, a idući tjedan krećemo s postavljanjem novog poda tako da vjerujemo da ćemo biti spremni s radom već u siječnju iduće godine.

A kad će se sala moći pogledati?
Čim bude gotova. Već pripremamo i Dan otvorenih vrata čim prilike omoguće kako bi svi zainteresirani mogli pogledati salu u punom sjaju tako da nas obavezno pratite preko naših web stranicama i društvenih mreža.

by Petgrad

Nešto za kraj?
S obzirom na veći broj upita i termina svadbi koje su pomaknute u 2021. godinu, molimo sve zainteresirane da već sad počnu rezervirati termine. A za sve rezervacije potvrđene do 31.12.2020. za sezonu 2021/2022 dajemo popust od 50% na Light show pakete. Kontaktirati nas možete na [email protected] ili telefonom 048-621-025

zatvori