Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Odličan vikend za mlade Podravkašice

Mlade rukometašice Podravke ovog su vikenda odradile nekoliko utakmica.

Ekipa Podravka 2 Lino pod vodstvom Đurđice Zečević zbog brojnih povreda i bolesti istrčala je na teren sa samo 13 igračica, poručili su iz kluba.

Unatoč manjem broju igračica u rosteru, koprivnička je momčad uvjerljivo svladala Dardu u osmom kolu Druge Hrvatske rukometne lige Sjever. Utakmica je završila 40:28 za Podravkašice.

Nakon izjednačenog početka, domaće rukometašice polako povećavaju svoju prednost da bi na poluvrijeme otišle s devet golova prednosti, rezultatom 24:15. U nastavku utakmice koprivničke rukometašice nastavljaju s dobrom igrom tako da na kraju pobjeđuju s čak 12 golova razlike.

– Igra u obrani i dalje je previše propusna pa smo usprkos dobrim obranama Crnjak i Galinec, primili previše golova. Iduću utakmicu, pod uvjetom da ne dođe do nekih promjena, igramo sljedeći vikend u gostima protiv Baranje – rekla je trenerica Zečević za službene stranice kluba.

Sastav Podravka 2 Lino: Ibrahimpašić 1, Strugar 8, Đuranek 4, Stručić 12, Sever 1, Besedić, Crnjak, Balaško 2, Dedi 3, Perić 6, Žganjar 1, Švenda 2, Galinec.

Izvor: RK Podravka Vegera

Osim ekipe Podravka 2 Lino, ovog vikenda pod vodstvom trenera Igora Stubičara igrale su i djevojčice Podravke 4, odnosno djevojčice 2008. godišta i mlađe.

Mlade Podravkašice gostovale su u Virovitici gdje su ekipe odigrale utakmice s domaćim vršnjakinjama.

Odigrane utakmice poslužile su kao dobar sparing, svaka ekipa igrala je tri puta po 20 minuta u dobrom ritmu s puno rotacija.

– Zadovoljni smo viđenim, no svaka odigrana utakmica nam je pouka, a one koje tek slijede novi izazov. Treniramo i dalje vrijedno do novih utakmica – kazao je trener Stubičar.

REZULTATI:
RK Podravka 1 – RK 1234 Virovitica 1 21:18 (12:10)
RK 1234 Virovitica 2 – RK Podravka 2 19:29 (8:14)
RK Podravka – RK 1234 Virovitica 17:12 (7:5)

zatvori