Četvrtak, 18. travnja 2024.

BOŽIĆNI NOVITETI Iz radionice Tiskaj me izašli ukrasi za bor i interijer, prigodni pokloni za poslovne partnere, prijatelje, obitelj

Za one koji to još ne znaju, na Gradskoj tržnici u Koprivnici, nalazi se kiosk TISKAJ ME – specijaliziran za tisak na majice, hoodice, keramičke šalice, platnene vrećice, kišobrane, graviranje pločica s imenima, za izradu kućnih brojeva, pločica “čuvaj se psa” te raznih tabli upozorenja.

Ovogodišnji noviteti TISKAJ ME radionice su drveni božićni ukrasi za bor i ukrašavanje interijera. Drvene kuglice za bor s imenom, 3D kuglice za bor, podmetači za čaše i šalice u obliku palete, držači za salvete u obliku bora, saonice raznih oblika i veličina, drvene poklon kutije za boce vina ili likere s ugraviranim trodijelnim kalendarom, na čije zaglavlje je moguće ugravirati ime, logo vaše tvrtke ili pak čestitku prijateljima za Novu godinu. Većina ukrasa su unikatni i ručno bojani predmeti. Ako pak i sami želite biti kreativni s bojama, tu se nalaze ‘sirovi’ ukrasi koje sami možete ukrasiti.

Posebnost božićne ponude su platneni jednodijelni i dvodijelni adventski kalendari sa džepićima za slatkiše, novčiće i slično. koji nisu predviđeni za jednu, već za mnogo godina koje su pred vama i vašim djetetom. To je zasigurno predmet kojeg ćete čuvati za naredne generacije.

Ne propustite razveseliti svoje najdraže nekim od poklona koje za vas mogu napraviti u ovoj kreativnoj radionici. Baby majice i podbradači s veselim natpisom “Moj prvi Božić”. Majice i šalice za rođendane i godišnjice sa šaljivim natpisom. Jastuci na koje će za vas staviti poruku ili sliku. Kišobrani ukrašeni imenom, slikom ili porukom.

Božić je blizu! Posjetite TISKAJ ME na Gradskoj tržnici svaki dan od osam do 14:30. Ako niste u mogućnosti doći u navedeno vrijeme, kontaktirajte ih putem maila [email protected] ili mobitela 099/5134777 i dogovorite razgledanje trgovine u popodnevnim satima.

Sve novitete možete popratiti na Facebook stranici TISKAJ ME, gdje ujedno možete u kratkom roku dobiti informaciju koja vas interesira u vezi otisaka ili laserskog graviranja.
Uvijek dostupni. Vaša ideja – TISKAJ ME rješenje!

zatvori