Utorak, 23. travnja 2024.

[4. MŽNL BJ-KC-VT] Tehnika i Ferdinandovac imaju zaražene igrače, Tomislav dočekuje Čazmu, Kloštrani i Legrađani putuju u goste

Iako u trenutku pisanja teksta još nije došlo do službene odgode, gotovo je sigurno da se derbi utakmica između Ferdinandovca i Tehnika-Koprivnice neće igrati.

Naime, dva igrača Ferdinandovca su pozitivni na koronavirus, kao i jedan igrač Tehnika-Koprivnice. Prava je šteta što se neće ponoviti ogled iz nedavnog finala kupa, jer smo sigurni da bi sve prštalo od dobrog nogometa.

Kloštrani su u uzletu, prošlo su kolo svladali s 2:0 ekipu Garića te sada odlaze Bilogorcu u Veliko Trojstvo po pun plijen. Bilogorac je prošlo kolo izgubio s 4:0 od Čazme te nisu baš u dobroj poziciji. Mladost je osma na tablici, dok je Bilogorac posljednji s četiri osvojena boda. Glavna prijetnja za obranu Bilogorca bit će Nikolić koji se ove sezone u listu strijelaca upisao već osam puta.

Tomislav će u Drnju na svom Parku prinčeva dočekati momčad Čazme. Gosti su u prošlom kolu ostvarili uvjerljivu pobjedu koja ih je dovela na sedmu poziciju ligaške tablice. Drnjanci su tek pretposljednji te uz pobjedu očekuju skok na tablici i pomak prema Daruvaru i Pitomači koji im već u ovome trenutku bježe sedam bodova.

Legradski Graničar ovog će vikenda stići na megdan u Pitomaču. Domaći su 10., gosti 12. te će ovo biti zanimljiv ogled. Kormorani su poznati kao čvrsta i organizirana momčad i svakako u Pitomaču ne dolaze s bijelom zastavom i nadaju se nekom ulovu.

U ostalim susretima Dinamo Predavac dočekuje Slatinu, Bilogora 91 u Grubišnom Polju Zdenku 91, a Suhopolje će biti domaćin Daruvaru. Po rasporedu, ekipa Garića je slobodna.


Raspored 13. kola Četvrte međužupanijske nogometne lige BJ-KC-VT: 

  1. Veliko Trojstvo: NK BILOGORAC – NK MLADOST Kloštar Podravski NEDJELJA 14:00
  2. Drnje: NK TOMISLAV – NK ČAZMA Čazma NEDJELJA 14:00
  3. Predavac NK DINAMO – NK SLATINA Slatina NEDJELJA 14:00
  4. Grubišno Polje: NK BILOGORA 91 – NK ZDENKA 91 Veliki Zdenci SUBOTA 14:00
  5. Pitomača: NK PITOMAČA – NK GRANIČAR Legrad SUBOTA 14:00
  6. Suhopolje: NK SUHOPOLJE – NK DARUVAR Daruvar SUBOTA 14:00
  7. SLOBODNA EKIPA: NK GARIĆ Garešnica

Tablica:

zatvori