Četvrtak, 28. ožujka 2024.

[4. MŽNL BJ-KC-VT] Tehnika i Tomislav domaćini, Kloštar na vrućem gostovanju, okršaj Ferdinanda i Graničara

Pred nama je posljednje kolo jesenskoga dijela prvenstva Četvrte međužupanijske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

U posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva Tehnika-Koprivnica će biti domaćin Daruvaru. Krenuli su Tehnikaši furiozno u prvenstvo pa malo zaglibili. Kumovalo je tome puno toga, zgusnut raspored, prekid u Predavcu, ozljede pa na kraju krajeva i koronavirus u njihovim redovima. Sada im dolazi Daruvar, utakmica će se igrati u subotu, ali na umjetnoj travi Gradskog stadiona.

Tomislav iz Drnja u prošlome je kolu izvukao bod protiv Kloštra, a sada na Parku Prinčeva gostuje Garić. Oni su sedmi na tablici i Drnjančani bi ih uz dobru igru mogli skinuti.

Kloštrani su pak u sjajnoj formi i neporaženi u zadnjih šest utakmica u kojima su skupili velikih 16 bodova. Sada ih čeka teško gostovanje u Predavcu kod Dinama. Trenutačno su četvrti i mogu biti jako zadovoljni sa svojom polusezonom koja nije dobro krenula, ali kako je vrijeme odmicalo igrači Mladosti igrali su sve bolje i bolje.

Ferdinandovčani će u svome jatu dočekati legradski Graničar. Legrađani su u prošlome kolu upisali trobod protiv devetoplasiranih Suhopoljaca. Sada neopterećeni putuju u Ferdinandovac koji je ove sezone nepogrješiv. Imaju pet pobjeda iz isto toliko utakmica kod kuće i sada žele nastavak tog lijepog niza.

U ostalim susretima susreću se Bilogora 91 i Čazma, Pitomača i Slatina te Suhopolje i Zdenka 91.


Tablica:

zatvori