Petak, 19. travnja 2024.

[3. HNL-Sjever] Radnik, Podravac i Tehničar domaćini, Picoki putuju u Viroviticu

Ovog vikenda očekuje nas posljednje jesensko kolo na trećeligaškom sjeveru što znači da će momčadi na zimsku stanku sve do proljeća.

Turbulentna je ovo i nepredvidiva sezona što se odražava i na rezultate u svim ligama, pa tako i ovoj.

Radnik odlično igra ove sezone te je trenutno drugoplasirana momčad lige. U goste im dolazi Rudar iz Murskog Središća koji se nalazi na četvrtom mjestu s dva boda manje. Bit će ovo vrlo zanimljiv dvoboj, mali derbi kola, može se reći. Purgeri će predvođeni svojim najboljim strijelcem Mihaelom Mladenom željeti pobjedu za očuvanje druge pozicije i miran odlazak na zimsku stanku.

Graničar je u prošlom kolu nakon dugo vremena upisao bod. Uzeli su ga kod kuće protiv Podravca. Virovci su konačno uspjeli svoj bodovni konto s nule podići na jedan. U ovome će kolu Picoki na gostovanje kod 10. Virovitice koja ima pet bodova više. Imaju li Picoki snage doći do sva tri boda i na polusezonu otići s ukupno 11 osvojenih bodova?

Podravac je upisao bod i sada će u posljednjem jesenskom kolu dočekati Papuk. Mogu li sada u svojem dvorištu pobijediti Papuk te doći do četiri osvojena boda i tijekom zime pojačati kadar i nekako izboriti ostanak, tek ćemo vidjeti. Mnogo je upitnika kada je riječ o Podravcu, no prvo o čemu oni moraju razmišljati je kako pobijediti Papuk.

Tehničar je u prošlome kolu upisao minimalan poraz na gostovanju u Orahovici. Sada kod kuće, na Starom Bregu dočekuju Podravinu Ludbreg. Ludbrežani su odradili izolaciju i sada spremni dočekuju ovaj susret. Cvetkovčani će biti motivirani jer bi ovom pobjedom ostali u gornjem domu te u dobrom ozračju čekali proljetni dio prvenstva.

U ostalim susretima prvoplasirana ždralovska Mladost na Brdu dočekuje Varteks, dok je Polet u Svetom Martinu na Muri domaćin Bjelovaru.


Raspored 14. kola:

21.11.2020. 13:30
GRADSKI STADION, KRIŽEVCI
Radnik Križevci:Rudar Mursko Središće
21.11.2020. 13:30
BRDO, ŽDRALOVI
Mladost Ždralovi:Varteks Varaždin
21.11.2020. 13:30
SRC VEGEŠKA, VIROVITICA
Virovitica:Nogometni klub Graničar Đurđevac
21.11.2020. 13:30
SPORTSKI PARK, VIRJE
Nogometni klub Podravac Virje:Papuk Orahovica
21.11.2020. 13:30
CVETKOVEC
Nogometni klub Tehničar:Podravina Ludbreg
21.11.2020. 13:30
NK POLET (SMNM), SVETI MARTIN NA MURI
Polet Sveti Martin na Muri:Bjelovar


Tablica:

zatvori