Petak, 19. travnja 2024.

[3. HNL-SJEVER] Derbi začelja i županije u Đurđevcu, Radnik i Tehničar u gostima

Ove subote na rasporedu je 13. kolo Treće hrvatske nogometne lige Sjever.

Nakon niza dobrih rezultata, Radnik je izgubio. Dogodilo se to prošlog vikenda, kod kuće, rezultatom 1:4 protiv Ždralovske Mladosti. No, to će Purgeri morati zaboraviti i okrenuti se utakmici koja slijedi. Protivnik je susjed Mladosti, Bjelovar. Radnik u utakmicu ulazi s trećeg mjesta, dok su domaći Bjelovarci šestoplasirani sa 17 bodova. Tijekom tjedna Bjelovarčani su upisali tri boda u Đurđevcu u odigranoj zaostaloj utakmici. Rezultat je bio 0:2.

Tehničar iz Cvetkovca proteklog se vikenda vratio na teren nakon odrađene samoizolacije. Gost na Starom Bregu bio je Graničar. Epilog utakmice bio je 2:0 za domaće bijele, uz dva pogotka raspoloženog napadača Kranclbindera. Cvetkovčani će ove subote na gostovanje kod Papuka u Orahovicu. Prvi njihov ovosezonski susret u Cvetkovcu završio je neriješeno. Orahovčani su kod kuće tvrd orah pa će se Cvetkovčani morati dobro namučiti kako bi kući išli pjevajući.

Susjedski, županijski i derbi začelja, tri u jednom, igrat će se u Đurđevcu i prava je šteta što neće biti navijača jer znamo da su utakmice Graničara i Podravca uvijek dobro popraćene bez obrzira na to u kojem ih rangu natjecanja oni igrali. Virovci su posljednji s nula bodova, dok su Picoki samo jedno mjesto iznad njih, ali sa sedam osvojenih bodova. Hoće li se Graničar približiti Varteksu i Virovitici na tablici ili će Podravac upisati prvi bod (ove), ostaje tek za vidjeti.

U ostalim susretima, Varteks dočekuje Virovitičane, dok Rudar u Murskom Središću dočekuje lidera Mladost. Susret Podravine i Poleta odgođen je zbog izolacije domaće momčadi.


Rapored 13. kola Treće hrvatske nogometne lige – Sjever

14.11.2020. 13:30 Bjelovar NK Bjelovar – NK Radnik Križevci
14.11.2020. 13:30 Orahovica NK Papuk – NK Tehničar
14.11.2020. 13:30 Đurđevac NK Graničar Đurđevac – NK Podravac Virje
14.11.2020. 13:30 Varaždin NK Varteks Varaždin – NK Virovitica
14.11.2020. 13:30 Mursko Središće NK Rudar Mursko Središće – NK Mladost Ždralovi


zatvori