Petak, 29. ožujka 2024.

U tijeku izložba rukotvorina Zvjezdane Trgovčević u izlogu Knjižnice i čitaonice Fran Galović

U tijeku je izložba rukotvorina autorice Zvjezdane Trgovčević u izlogu Knjižnice i čitaonice Fran Galović.

Radovi su postavljeni u izlog 15. listopada, a svi zainteresirani prolaznici moći će uživati u originalnim rukotvorinama do 1. studenog, piše u priopćenju knjižnice.

Autorica izložbe inače radi u Knjižnici i čitaonici Fran Galović već 15 godina.

– Od malena volim čitati i sretna sam što radIm posao koji volim i koji me ispunjava. Osim čitanja, volim izrađivati razne kreativne predmete jer me to opušta i uvijek smislim nešto novo. Volim istraživati, putovati i stalno usavršavati svoje znanje – istaknula je autorica izložbe.

Dodajmo kako Knjižnica i čitaonica Fran Galović u okviru programa “Prostor za vas” pod motom “Predstavi se, inspiriraj, pokreni!” nudi mladima mogućnost da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u prostoru izloga knjižnice predstave svoj literarni, glazbeni, umjetnički rad i razne druge vještine.

Iz knjižnice ističu kako je cilj programa potaknuti stvaralaštvo mladih, razmjenu ideja, druženje i prihvaćanje knjižnice kao otvorenog, slobodnog i demokratičnog mjesta na kojemu mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme i slobodno se izražavati, predstavljati i stvarati.

zatvori