Četvrtak, 25. travnja 2024.

U Općini Drnje raspisan javni natječaj za prodaju ili osnivanje prava građenja u gospodarskoj zoni CEGE

Načelnik Općine Drnje Petar Dombaj raspisao je javni natječaj za prodaju ili osnivanje prava građenja na zemljištu u gospodarskoj zoni CEGE.

Općinsko građevinsko zemljište prodaje se ili se osniva pravo građenja u svrhu izgradnje gospodarskih objekata. Na zemljištu koje je predmet natječaja kupci mogu graditi poslovne građevine sukladno važećim prostornim planovima.

Zemljišta se prodaju (osniva pravo građenja) u cijelosti ili u dijelu prema potrebama kupca (investitora) s tim da će se u tom slučaju stvarna površina zemljišta utvrditi parcelacijom zemljišta koju provodi kupac.

Natjecatelji mogu biti sve fizičke i pravne osobe, a strane osobe ako ispunjavaju zakonom predviđene uvjete za stjecanje prava vlasništva.

Zemljište u gospodarskoj zoni CEGE prodaje se po početnoj cijeni od 36,40 kuna po metru kvadratnom.

Natječaj se provodi u krugovima do prodaje svih parcela. Ponude za prvi krug natječaja zaključene su jučer, u srijedu, a ponude za daljnje krugove predaju se do svakog desetog dana u mjesecu do 9 sati.

Pisane ponude predaju se u Jedinstvenom upravnom odijelu Općine Drnje, Trg kralja Tomislava 29, 48322 Drnje ili se šalju poštom na istu adresu.

Za sve dodatne informacije posjetite službenu stranicu Općine Drnje.

zatvori