Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Tri podružnice Domovinskog pokreta Miroslava Škore osnovane su u Koprivničko-križevačkoj županiji

Tri podružnice Domovinskog pokreta Miroslava Škore osnovane su u subotu u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Najprije je osnovana podružnica općine Sveti Ivan Žabno. Za predsjednika je izabran gospodin Tomislav Pasariček, za potpredsjednike Damir Bartol i Mirjana Hanžeković, rizničara Željko Lalić, a tajnika Danijel Jembrih.

Nakon ove podružnice osnovana je podružnica grada Križevaca. Za predsjednika je izabran gospodin Milan Mišir, za potpredsjednike Tanja Jambrec i Mladen Pavlić, rizničara Ema Kulović, a tajnika Martina Kušec.

Na kraju je, u dvorani Domoljub, osnovana podružnica grada Koprivnice. Za predsjednika je izabran gospodin Darko Škrobot, za potpredsjednike Elena Bobetić i Dinko Erdeljac, rizničara Davor Milaković, a tajnika Goran Volf.

– Podružnice su osnovane u domoljubnom duhu uz tamburaše. Trenutno su, u Republici Hrvatskoj, osnovane 53 podružnice Domovinskog pokreta, trenutno po snazi treće parlamentarne stranke, a ujedno i najmlađe stranke. Uskoro je u planu osnivanje županijskog ogranka, ali i ostalih ogranaka unutar županije. Domovinski pokret u županiji trenutno broji 300-tinjak članova i svakim danom sve više jača – poručili su iz Domovinskog pokreta.

Izvor: Domovinski pokret Miroslava Škore
zatvori