Subota, 20. travnja 2024.

Imamo sretnu dobitnicu koja će uživati u jumbo pizzi pizzerije GROF

Dosta je bilo loših i negativnih vijesti, ovaj utorak samo se veselimo jer vam nudimo mogućnost da osvojite jumbo pizzu iz Grofa.

Dobitnica jumbo pizze je Đurđica Lukač. Sve informacije poslali smo Vam u inbox.

Grof pizzerija rustikalno je uređen restoran koji u svojoj ponudi ima pizze, tjestenine, riblja i mesna jela te veliki izbor a la carte jela, a smjestio se u bližem centru Koprivnice na adresi Novi Brežanec 6. Uskoro za vas priprema i veliku nagradnu igru “Osvoji grofovsko ljetovanje” u kojoj ćete moći osvojiti 100 vrijednih nagrada, a od kojih se najviše ističu ljetovanje na Hvaru, odmor u Slavoniji, kasko polica auto osiguranja, razni poklon paketi partnera i druge.

PRAVILA NAGRADNE IGRE ‘OSVOJI GROFOVSKO LJETOVANJE’


 

Foto: Grof Pizzeria
Foto: Grof Pizzeria
Foto: Grof Pizzeria
Foto: Grof Pizzeria
Foto: Grof Pizzeria
Foto: Grof Pizzeria
Foto: Grof Pizzeria
Foto: Grof Pizzeria
Foto: Grof Pizzeria
Foto: Grof Pizzeria
Foto: Grof Pizzeria

Pravila nagradne igre ‘Osvoji grofovsko ljetovanje’

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine: 87/09, 35/13, 158/13,
41/14, 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine: 8/10)
UGOSTITELJSTVO ZRINSKI d.o.o., OIB: 08790759567, sa sjedištem u Koprivnici, Novi
Brežanec 6, zastupano po direktoru Goranu Zrinski (u daljnjem tekstu: UGOSTITELJSTVO
ZRINSKI) donosi

PRAVILA NAGRADNE IGRE
UGOSTITELJSTVO ZRINSKI d.o.o.

Članak 1.
Priređivač

Priređivač nagradne igre je UGOSTITELJSTVO ZRINSKI d.o.o., OIB: 08790759567, sa sjedištem u Koprivnici, Novi Brežanec 6, 4800 Koprivnica (u daljnjem tekstu: priređivač).

Ova Pravila nagradne igre objavljena su na mrežnim stranicama portala drava.info kojeg je
izdavač Udruga Drava-Info, Reg. broj: 06001394, OIB: 39086165745, te je portal Drava info upisan u Knjigu pružatelja elektroničkih publikacija pod brojem 60/15.

Članak 2.
Svrha priređivanja nagradne igre

Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe proizvoda i usluga priređivača.

Članak 3.
Trajanje nagradne igre

Nagradna igra počinje 21. listopada 2020. godine u 00:00 sati i traje do 20. veljače 2021.
godine, zaključno do 24:00 sata.

Članak 4.
Uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati punoljetne fizičke osobe – kupci s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, koji su za vrijeme trajanja nagradne izgre konzumirali hranu u “Pizzeriji Grof”, na adresi priređivača, u minimalnoj vrijednosti od 100,00 (sto) kuna i sačuvali izdani račun.

Kupcu se pri izdavanju svakog računa na iznos jednak ili veći od 100,00 kn za vrijeme trajanja nagradne igre uručuje kupon nagradne igre na kojem kupac može upisati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu, broju mobitela/telefona i broj izdanog računa), te tako popunjeni kupon ubaciti u pripremljenu kutiju, a dobiveni račun sačuvati kao dokaz u slučaju da bude izvučen kao dobitnik nagradne igre.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa čija je pojedinačna vrijednost veća od 100,00 kuna.

Radi sudjelovanja u nagradnoj igri, sudionik pristaje na davanje svojih osobnih podataka (ime, prezime, adresa, broj telefona), koje će priređivač koristiti samo u slučaju ako sudionik bude izvučen kao dobitnik nagradne igre, a svoj pristanak daje stavljanjem potpisa na reklamnom letku nagradne igre na kojem je upisao svoje osobne podatke.

Članak 5.
Tko ne može sudjelovati u nagradnoj igri

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača uključujući i njihovu užu obitelj (roditelji, bračni drugovi, djeca, braća i sestre) kao ni osobe koje su sudjelovale u pripremanju nagradne igre.

Članak 6.
Fond nagrada

Za nagradnu igru utvrđuje se fond od 100 (sto) nagrada.

Fond nagrada nagradne igre i njihove pojedinačne vrijednosti:

  1. HVAR, Apartmani Špiko, Biskupa J. Dubokovica 58, 21450 Hvar – 1x nagrada koja uključuje četiri noćenja s doručkom, zajedno s jednom plovidbom brodom na Paklene otoke, koja nagrada se može iskoristiti u razdoblju od 1.6.2021. do 30.6.2021.g. ili od 1.9.2021. do 30.9.2021. prema dogovoru slobodnih termina.
    Vrijednost nagrade: 2.000,00 kn
  2. DIDIN KONAK d.o.o., Petefi Šandora 93, Kopačevo – 1x nagrada koja uključuje 2 noćenja s ručkom ili ručak/večera, koja nagrada se može iskoristiti u terminu u dogovoru s Didin konak d.o.o. do kraja 2021.g.
    Vrijednost nagrade: 1.200,00 kn
  3. EUROHERC osiguranje d.d., Zagreb, Ulica grada Vukovara 282 – 1x Polica potpunog kasko osiguranja u trajanju od 12 mjeseci.
    Vrijednost nagrade: 1.200,00 kn
  4. CARLSBERG CROATIA d.o.o., Ulica Danica 3, 48000 Koprivnica – 1x nagrada “Osvoji piva koliko imaš kila”. Sudionik nagradne igre koji osvoji ovu nagradu ostvarit će pravo na količinu litara pive koja odgovara njegovoj masi u kg.
    Vrijednost nagrade: 700,00 kn
  5. PEPSI – 5x poklon paketa Pepsi s reklamnom majicom pojedinačne vrijednosti 50,00 kn.
    Vrijednost nagrade: 250,00 kn
  6. UGOSTITELJSTVO ZRINSKI, “Hotel Zrinski”, Koprivnica, Novi Brežanec 6, 5x jedno noćenje s doručkom u apartmanu s jacuzzijem, pojedinačne vrijednosti 500,00 kn.
    Vrijednost nagrade: 2.500,00 kn
  7. CARLSBERG CROATIA d.o.o., Ulica Danica 3, 48000 Koprivnica – 30x poklon paketa koji sadrži promotivne proizvode Calsberg Croatia d.o.o. pojedinačne vrijednosti od 50,00 kn
    Vrijednost nagrade: 1.500,00 kn
  8. VIVITA d.o.o., Franje Gažija 10, 48000 Koprivnica, 10x poklon paketa koji sadrži promotivne proizvode VIVITA d.o.o. pojedinačne vrijednosti od 200,00 kn.
    Vrijednost nagrade: 2.000,00 kn
  9. PAGO CROATIA d.o.o., Ulica grada Vukovara 284, 10000 Zagreb – 5x poklon paketa koji sadrži promotivne proizvode PAGO CROATIA d.o.o. pojedinačne vrijednosti paketa u iznosu od 50,00 kn.
    Vrijednost nagrade: 250,00 kn.
  10. MAGMA d.o.o., Jalkovec, Varaždinska ulica odvojak I 14 – 5x poklon paketa koji sadrži promotivne proizvode Magma d.o.o. pojedinačne vrijednosti od 100,00 kn.
    Vrijednost nagrade: 500,00 kn
  11. OBRT BEAUTY SALON LOTUS, vl. Marija Pravdić Saputra, iz Glogovca, Koprivnička 64 – 5x pojedinačnih nagrada i to:
    – 1. masaža cijelog tijela u vrijednosti od 150,00 kn
    – 2. medicinska pedikura u vrijednosti od 100,00 kn
    – 3. svečano šminkanje u vrijednosti od 200,00 kn
    – 4. ugradnja noktiju u vrijednosti od 180,00 kn
    – 5. trajni lak noktiju u vrijednosti od 120,00 kn
    Vrijednost nagrade: 750,00 kn
  12. PIZZERIJA GROF, Koprivnica, Novi Brežanec 6 – 31x pizza u “Pizzeriji Grof” u pojedinačnim vrijednostima od 40,00 kn.
    Vrijednost nagrade: 1.240,00 kn

Vrijednost nagradnog fonda utvrđuje se po tržišnim cijenama proizvoda i usluga važećim u
trenutku podnošenja zahtjeva priređivača Ministarstvu financija za izdavanje odobrenja.

Priređivač se ograđuje od mogućnosti promjene vrijednosti nagrada do koje bi moglo doći
zbog promjena u tržišnim cijenama te za takve eventualne promjene ne odgovara.

Ukupna vrijednost cijelog nagradnog fonda: 14.090,00 kn s uključenim PDV-om.

Članak 7.
Naknada za priređivanje nagradne igre

Priređivač je prije izdavanja odobrenja za provođenje nagradne igre u korist Hrvatskog Crvenog križa uplatio naknadu za priređivanje nagradne igre u iznosu od 5% od utvrđene ukupne vrijednosti nagradnog fonda.

Članak 8.
Zamjena nagrade

Dobitnici nagrada nemaju pravo tražiti zamjenu nagrade za neku drugu vrstu nagrade ili novčanu protuvrijednost nagrade.

Članak 9.
Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagradne igre održat će se 21. veljače 2021. godine u 18,00 sati.

Komisiju za izvlačenje dobitnika nagradne igre čine: Zoran Šafarek, Dejan Zrinski i Goran Zrinski.

Izvlačenje će se izvršiti u nazočnosti komisije u prostorijama priređivača, u Koprivnici, Novi Brežanec 6.

Svaki sudionik nagradne igre može biti dobitnikom samo jedne nagrade iz nagradnog fonda. Ako se tijekom izvlačenja dogodi da bilo koji od sudionika bude izvučen kao dobitnik bilo koje nagrade više od jednog puta, izvlačenje će se nastaviti sve dok svi dobitnici nagrade ne budu različiti sudionici.

Izvlačenje će biti obavljeno na način da će se svi kuponi, prikupljeni u kutiji tijekom trajanja nagradne igre promiješati, nakon čega će se pristupiti izvlačenju kupona za svaku pojedinu nagradu, pobliže označenu članku 6. Pravila nagradne igre.

O toku izvlačenja vodi se zapisnik koji mora sadržavati mjesto i vrijeme izvlačenja, klasu i urudžbeni broj, datum odobrenja nagradne igre, datum i naziv elektroničkog ili drugog javnog medija u kojem su pravila nagadne igre objavljena, imena, prezimena i adrese članova komisije, način izvlačenja dobitnika, ime, prezime i adresu dobitnika te naziv i vrijednost nagrade pojedinog dobitnika.

Zapisnik potpisuju svi članovi komisije, te se isti dostavlja Ministarstvu financija u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitnika nagrade.

Priređivač se obvezuje u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika nagrede, te će rezultati izvlačenja biti će objavljeni na mrežnim stranicama priređivača.

Priređivač ima pravo objaviti i koristiti ime, prezime, adresu i sliku dobitnika nagrada bez naknade, u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu u promotivne svrhe.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika. S nagradama koje ne budu realizirane postupit će se u skladu sa Zakonom o igrama na sreću i Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara.

Članak 10.
Podizanje nagrade

Rok za podizanje nagrada je 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi.

Nagrade se preuzimaju uz predočenje osobne iskaznice i sačuvanog računa dobitnika u poslovnim prostorijama priređivača.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku iz stavka 1. ovog članka svoje nagrade, priređivač ih je dužan ponovno u roku od osam dana od isteka roka iz stavka 1. ovog članka obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za podizanje nagrade, koji ne može biti kraći od osam dana niti duži od petnaest dana od primitka obavijesti.

Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija Republike Hrvatske.

Članak 11.
Nepodignute nagrade

Nepodignute nagrade biti će prodane na javnom natječaju, prema odredbama Općeg poreznog zakona, a sredstva ostvarena prodajom priređivač se obvezuje uplatiti u državni proračun u roku od 90 dana od dana isteka roka za podizanje nagrade.

Članak 12.
Prekid nagradne igre

Nagradna igra može se otkazati, prekinuti ili staviti u stanje mirovanja samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem mrežnih stranica priređivača ili putem portala drava.info.

Članak 13.
Obrada osobnih podataka

Sudionici nagradne igre primaju na znanje sljedeće informacije o obradi osobnih podatka u svrhu sudjelovanja u nagradnoj igri priređivača, utvrđivanja dobitnika nagrada te potvrđuju da priređivač smije koristiti ime, prezime, adresu, broj mobilnog telefona za sudjelovanja dobitnika u nagradnoj igri.

Ime, prezime, adresa, broj mobilnog telefona se čuvaju i obrađuju do 31.12.2021. godine.

U vezi s obradom osobnih podataka sudionik nagradne igre ima pravo na pristup osobnim podacima, pravo na ispravak netočnih i na dopunu nepotpunih osobnih podataka, pravo na brisanje njegovih osobnih podataka ili, ukoliko je primjenjivo, na ograničenje obrade, sve u skladu s uvjetima predviđenim propisima.

Sudionik nagradne izgre potvrđuje da je razumio sve prethodno navedene informacije, te izražava pristanak za obradu podataka: ime, prezime, adresa, broj mobilnog telefona u slučaju osvajanja nagrade u nagradnoj igri.

Svi sudionici nagradne igre su suglasni da će u slučaju osvajanja nagrada njihovi osobni podaci (ime, prezime, adresa) biti javno objavljeni.

Svi ostali osobni podaci su povjerljivi i s njima će biti upoznati isključivo priređivač.

Voditelj obrade osobnih podataka, u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679, je priređivač nagradne igre: UGOSTITELJSTVO ZRINSKI d.o.o., OIB: 08790759567, sa sjedištem u Koprivnici, Novi Brežanec 6.

U okviru obrade osobnih podataka za sudjelovanje u nagradnoj igri, priređivač ne dostavlja osobne podatke trećim osobama, osim podataka koje je obvezan dostaviti Ministarstvu financija u skladu s Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara.

Članak 14.
Prihvaćanje prava i obveza

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih da suglasnost i budu objavljena na mrežnoj stranici portala drava.info.

Članak 15.
Nadležnost suda

U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradne igre nadležan je Općinski sud u
Koprivnici.

Članak 16.
Suglasnost Ministarstva financija

Ova Pravila se primijenjuju po dobivanju suglasnosti Ministarstva financija Republike
Hrvatske.

UGOSTITELJSTVO ZRINSKI d.o.o.
Koprivnica, Novi Brežanec 6
Direktor:
Goran Zrinski

Za pravila nagradne igre pribavljena je suglasnost Ministarstva financija Republike Hrvatske: Rješenje od 9. listopada 2020. godine KLASA: UP/I-460-02/20-01/436, URBROJ: 513-07-21-01-20-2.

zatvori