Petak, 19. travnja 2024.

Održana sjednica Županijske skupštine, dodatno definiran njen rad u uvjetima epidemije koronavirusa

Sjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije održana je danas, a tema je bila donošenje Poslovničke odluke o dopuni Poslovnika.

– Ovom odlukom dodatno se definira način rada Županijske skupštine u novonastalim okolnostima, a u kojima postoji vjerojatnost da članovima zbog zdravstvenog stanja bude određena mjera izolacije ili samoizolacije – poručili su iz Službe ureda župana.

Dodali su da se takvom promjenom članovima koji se nalaze u izolaciji ili samoizolaciji omogućava sudjelovanje u radu Županijske skupštine online putem, odnosno putem elektroničke pošte, tekstualne konferencije, audio konferencije ili video konferencije.

– Također, moći će glasovati putem elektroničke pošte, obrasca, posebne mrežne stranice ili drugog sustava za elektroničko glasovanje. Članovi Skupštine usvojili su ovu Poslovničku odluku – napomenuli su.

Spomenimo i da je s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju te porast broja oboljelih od bolesti COVID-19, sjednica održana elektroničkim putem.

 

zatvori