Subota, 20. travnja 2024.

Koprivnički plesači Filip Obran i Karla Šmitlehner osvojili dvije zlatne medalje na natjecanju u Varaždinu

Članovi Športskog plesnog kluba Koprivnica nastupili su na Međunarodnom plesnom natjecanju u standardnim i latinsko-američkim plesovima u Varaždinu i postigli sjajne rezultate.

Natjecanje je održano u organizaciji plesnog kluba Takt iz Varaždina i Hrvatskog sportskog plesnog saveza za Trofej grada Varaždina. Sudjelovalo je oko 250 natjecatelja iz 17 klubova, a sudilo je sedam sudaca.

Trofej grada Varaždina otvorio je gradonačelnik Ivan Čehok, a glavnu nagradu osvojio je plesni par u najjačoj konkurenciji u standardnim plesovima Božidar Leščić i Paula Zouhar, dok je u latinsko-američkim plesovima najbolji bio par Filip Pelko i Nika Jelić.

Među natjecateljima je bio i plesni par iz ŠPK Koprivnica Filip Obran i Karla Šmitlehner. Koprivnički plesači su u kategoriji odrasli D3 u obje plesne discipline osvojili prva mjesta i zlatne medalje.

Mateja Kolarić je u kategoriji pojedinaca u obje discipline osvojila treća mjesta i brončane medalje, Kristina Cvitić je u kategoriji mladež C od polufinala do finala osvojila 5. i 8. mjesto, dok je Lana Stančir osvojila je 8. i 6. mjesto.

Sljedeće natjecanje održat će se u Zagrebu.

zatvori