Petak, 19. travnja 2024.

Koprivnički DJ i producent Kraundler ima nova glazbena izdanja

Koprivnički DJ i producent Kraundler ima nova glazbena izdanja.

U ovo vrijeme kada ima jako malo party događaja, koprivnički DJ i producent Kraundler aktivno radi u svojem studiju i ove jeseni mu izlaze četiri nova glazbena izdanja, a pokrenuo je i vlastitu glazbenu etiketu.

– Iskoristio sam ovo vrijeme bez nastupa za produkciju nove glazbe, a 12. listopada izašla su dva nova izdanja. Jedno izdanje napravio sam za španjolski “Reload Records” koji je u vlasništvu popularnih “The YellowHeadsa”. Prošle godine su bili jedni od glavnih izvođača “Forestland festivala”. To sam izdanje zapravo započeo raditi tijekom svojeg diplomskog rada i na proljeće ove godine finalizirao sam dvije trake – kazao je Kraundler.

Još jedno izdanje koje je također izašlo 12. listopada je nešto malo mekšeg karaktera i izdano je na slovenskom “Free Spirit Recordsu”.

– Nakon toga sam radio nekoliko remixeva od kojih sam dva podijelio na svojem “Soundcloud” profilu. Jedan remix na koji sam najviše ponosan izašao je 19. listopada, također na “Free Spirit Recordsu” – istaknuo je koprivnički DJ i producent.

Već neko vrijeme razmišlja o pokretanju vlastite glazbene etikete (label), ne samo kako bi lakše izdavao vlastitu glazbu, već da pomogne i ostalim regionalnim producentima koji produciraju kvalitetnu techno glazbu. Glazbenu etiketu koju je pokrenuo bazirana je na njegovom istoimenom party projektu “Underground Fusion” koji organizira od 2008. godine diljem Hrvatske, a ponajviše u Čakovcu i Varaždinu.

– Bilo je jako puno posla i procedure oko toga, s obzirom na to da sve radim sam, ali sve je spremno i moje prvo izdanje izlazi 11. studenog. Nakon mojeg izdanja izlazi nekoliko izdanja regionalnih producenata, a kada se smiri ova situacija s koronavirusom, u planu su i novi partiji, ponajviše s izvođačima s glazbene etikete – zaključio je Kraundler.

Kratak isječak nadolazećeg Underground Fusion izdanja možete poslušati na Soundcloudu.

zatvori