Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Vožnjom koprivničkih karting legendi otvorena je karting staza BOX707

Nakon nekoliko godina rada, upornosti i odricanja vlasnika Ivana Barana, inače višestrukog prvaka Hrvatske u kartingu, danas, u subotu, otvorena je prva karting staza u županiji BOX707 koja se nalazi na Šoderici, odnosno u Drnju.

Veliko otvorenje popraćeno je vožnjom karting legendi pa su za volan sjeli Danijel Zelenko, Dražen Međimorec, Darko Baran, Zrinko Gregurek, Krešo Erdec i Zlatko Kovačić, Ivan Baran, Jan Tisaj, Hrvoje Tisaj, Leon Zelenko, Matija Momčilović i Marko Sitarić.

Spomenimo da je staza dinamična, duga više od 600 metara i široka šest metara sa sedam lijevih četiri desna zavoja. Poseban naglasak stavljen je na sigurnost staze koja je osigurana polubranicima i barijerama.

Kako doznajemo, osim vožnje iznajmljenim karting vozilima moguće je održavanje treninga ili slobodne vožnje privatnim vozilima (kartinzima ili motorima), a postoji i mogućnost organiziranja utrka, karting škole, raznih natjecanja koja nisu vezana uz karting, ocjenskog rallyja, automobilizma, motora i raznih aktivnosti poput rođendana, proslava, team buildinga.

 

Otvorenje karting staze na Šoderici

Objavljuje Drava.info u Subota, 10. listopada 2020.

zatvori