Petak, 29. ožujka 2024.

VIDEO Ogenj u spotu za novi singl ‘Moreš ti to’ ugostio opasne talente ‘Koprivničkih mušketira i haramija’

Energični koprivnički folk rockeri Ogenj za najnoviji singl odabrali su pjesmu “Moreš ti to”. Ova pjesma nastala je u suradnji s gudačkim kvartetom Libra.

Nakon singla “Kaj nebi bilo” na kojem je Ogenj surađivao s Folklornim Ansamblom Koprivnica, novi singl “Moreš ti to” dobio je dinamičan i efektan video spot u kojem su na red došli novi gosti – opasni talenti “Koprivničkih mušketira i haramija” te razne vatrene akrobacije, baklje, štapove, petrolej i visoke plamenove koji su sastavni elementi njihova rada.

Spot je sniman na lokaciji napuštenog dvorca Inkey u Rasinji, sagrađenom oko 1885. godine.

– Pokoja rupa u hlačama odbjeglih iskra (koje su ustvari komadići užarenog željeza) – kose su nam na sreću ostale nespaljene. Osjećaj grandioznosti i posebnosti trenutka preplavio je svaku sumnju i osjećaj ridikuloznosti jer ipak smo bend u crnini, u mrkloj noći, pred dvorcem, osvijetljeni bakljama na steroidima – poručili su iz benda.

Spomenimo da Ogenj 2. listopada sprema razveseliti domaću publiku velikim open air koncertom u Koprivnici uz poštivanje svih epidemioloških mjera opreza.

– U goste nam dolaze domaći – Folklorni ansambl Koprivnica, Koprivnički mušketiri i haramije, te gudački kvartet Libra – svi oni koji su doprinijeli odličnom albumu “Si kak jen” – poručili su dečki iz benda.

Medijski pokrovitelj koncerta su portal Drava.info i Radio Drava.

zatvori