Izvor: rk-podravka.hr
Rukometašice Podravke Lino i Podravke 2 Lino pod vodstvom Đurđice Zečević igrale su dvije prijateljske utakmice.

U sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović Podravka Lino odmjerila je snage s ekipom Koke 2. Koprivničke rukometašice upisale su uvjerljivu pobjedu sa 17 pogodaka razlike, a konačan rezultat bio je 46:29, piše na stranicama kluba.

Kako su izvijestili iz kluba, domaća ekipa bila je izuzetno efikasna u napadu, a trenerica Zečević istaknula je kako je velik broj primljenih golova rezultat nedovoljne agresivnosti u obrani. S druge strane, ekipa Koke svoje slabije strane nadoknađivala je borbenošću, na trenutke i prevelikom jer ozlijedile su se Sever i Međurečan. Već su povrijeđene Hrupec i Galinec, a uskoro kreće prvenstvo Druge hrvatske rukometne lige.

Podravka Lino – Koka 2 46:29 (25:15)
Podravka Lino: Međurečan 4, Megerle 11, Strugar 3, Đuranek 1, Stručić 3, Vuljak 7, Crnjak, Balaško 5, Dedi 4, Smolak 1, Perić 6, Iva Marija Žganjar, Besedić, Jagustin, Sever 1.

Podravka 2 Lino također je igrala prijateljsku utakmicu u kojoj je upisala pobjedu protiv rukometašica Lokomotive 2. Utakmica je obilovala golovima, a zabijeno ih je čak 85. Obje ekipe puno su više pružile u napadu nego u obrani, a trenerica Zečević najavila je dodatan rad i trening fokusiran na fazu obrane. Megerle s 13 i Perić s osam pogodaka bile su među najboljim pojedinkama susreta.

Podravka 2 Lino – Lokomotiva 2 43:42 (23:16)
Podravka Lino: Megerle 13, Stručić 2,Đuranek 1, Stručić 8, Crnjak, Balaško 4, Dedi 4, Smolak, Žganjar, Švenda, Besedić, Jagustin ,Ibrahimpašić, Perić 8.