Četvrtak, 25. travnja 2024.

Slavenovi kadeti uvjerljivi protiv Međimuraca

Kadeti Slaven Belupa pod vodstvom trenera Želimira Mešnjaka u drugom su kolu Prve HNL ostvarili i više nego uvjerljivu pobjedu.

Na terenu s umjetnom travom na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš, svladali su vršnjake Međimurja s visokih 5:0, piše na stranicama kluba.

Mladi Slavenaši od prve su minute zagospodarili terenom i pitanje pobjednika riješili već u prvom poluvremenu.

Golijada Slavenovih kadeta počela je već u 15. minuti kada je Tropšek zabio za 1:0 zabio, tri minute kasnije Zvonarek povisuje na 2:0. Ivančić je u 29. bio precizan za 3:0, a konačni rezultat postavio je Jakupanec golovima u 34. i 44. minuti. Ovom pobjedom kadeti su stigli do svog četvrtog boda te su trenutno na diobi druge pozicije na prvenstvenoj ljestvici.

Pioniri trenera Slavka Mešnjaka osvojili su bod protiv Međimurja odigravši 1:1. Bošnjak je koprivničku momčad doveo u vodstvo realiziravši jedanaesterac, a gosti su do izjednačena stigli pogotkom u posljednjoj minuti susreta. Bio je to prvi bod za male Farmaceute pionire u novoj sezoni.

Juniori trenera Vedrana Medenjaka također su remizirali. U utakmici četvrtog kola Prve HNL na gostovanju u Rijeci kod Orijenta odigrali su 0:0 i tako osvojili svoj treći bod u sezoni. Trenutno su osmoplasirana momčad prvenstva.

zatvori