Petak, 19. travnja 2024.

Podravka Lino nakon nekoliko mjeseci neigranja, slavila u dvije od tri odigrane utakmice

Druga ekipa Podravka Lino, nakon nešto više od jesen dana napornih treninga, odigrala je i prve utakmice. Mladim Podravkašicama ovo su bile prve utakmice poslije višemjesečne stanke.

Prvu utakmicu mlade rukometašice odigrale su u srijedu, 2. rujna u gostima, a protivnice su im bile Ženski rukometni klub Zelina. Nakon izjednačenog prvog poluvremena Koprivničanke su dale gas i pobijedile s osam razlike, piše na službenim stranicama kluba.

Na poluvremenu je bilo 18:18, dok je konačan rezultat glasio 33:41. Trenerica Đurđica Zečević nakon utakmice je rekla kako je igra u napadu zadovoljila, dok će na ostalim segmentima igre poraditi kroz treninge.

U nedjelju je ova ekipa igrala u Dugom Selu na memorijalnom turniru Đuro Dubenik u konkurenciji 2004. i 2005. godišta gdje su protivnice bile ŽRK Koka i ŽRK Dugo Selo. Utakmicu protiv Koke koprivničke su rukometašice pobijedile s 28:13, dok su u susretu s Dugim Selom poražene rezultatom 21:18.

U sve tri utakmice igrali su u sastavu (golovi zbrojeni): Međurečan 5, Megerle 9, Strugar 9, Đuranek 1, Stručić 15, Sever 1, Crnjak, Hrupec 2, Balaško 7, Ibrahimpašić, Čengija, Dedi 5, Perić 17, Smolak , Žganjar 3, Švenda 4, Besedić, Galinec

ŽRK Zelina – Podravka Lino 33:41
Podravka Lino – ŽRK Koka 28:13
Podravka Lino – ŽRK Dugo Selo 18:21

Foto: Adela Šimunic Smiljanec
Foto: Adela Šimunic Smiljanec
zatvori