Srijeda, 24. travnja 2024.

Pijani se međusobno potukli u Reki, u Koprivnici pijani muškarac pljuvao po vozilu

Na području Koprivnice zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira. Bio je to prekršaj drskog ponašanja u Koprivnici te tuča, svađa i vika u Reki.

Kako su izvijestili iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, prvi se dogodio u Koprivnici u ulici Bajer u petak oko 15:45 gdje je 55-godišnjak bez povoda vikao i galamio na 31-godišnjakinju.

Muškarac je imao 2,87 promila alkohola u krvi te je pljuvao po vozilu kojim se ženska osoba kretala.

Uhićen je i protiv njega je uslijedio prekršajni postupak već idućeg dana. Ujedno je i kažnjen te je završio iza rešetaka na 10 dana, a predan je u zatvor u Bjelovar.

Drugi se dogodio u Reki u Starogradskoj ulici u subotu oko 20 sati gdje su se 23-godišnjak i 29-godišnjak međusobno fizički sukobili.

Oboje su imali alkohola u krvi, 23-godišnjak 1,24 promila, a 29-godišnjak 1,80 promila. Na početku je jedan na drugoga vikao i galamio te su se udarali rukama, nakon čega je jedan od njih pao na tlo.

Sukob je pokušao spriječiti 22-godišnjak, no onda je, ni kriv ni dužan od 23-godišnjaka pokupio batine. Njih dvojica imaju vidljive ozljede, no unatoč tomu, odbili su pomoć.

Pomoć je pružena jedino 29-godišnjem muškarcu koji je zadobio lakše ozljede, a on i 23- godišnjak su uhićeni i protiv njih je uslijedio prekršajni postupak.

zatvori