Utorak, 23. travnja 2024.

Napadač Tehnika-Koprivnice Marko Radotović: U Slatini očekujem sva tri boda, želimo se iskupiti za remi sa Zdenkom

Tehnika-Koprivnica odlično je otvorila novu sezonu. Prvo je u Cvetkovcu kod velikog županijskog rivala Tehničara izborila finale Županijskog kupa te pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa, da bi nakon toga otvorila prvenstvo pobjedom protiv Graničara u Legradu te remijem sa Zdenkom ’91 u Cvetkovcu.

– Zadovoljan sam početkom sezone. Doduše, trebali smo ostvariti bolji rezultat u posljednjoj utakmici sa Zdenkom, imali smo sve u svojim nogama. No, tek je početak sezone, dugo nije bilo nogometa, možda nam treba malo vremena da se naviknemo na jači ritam utakmica. Sreća što je gust raspored, već danas slijedi nova utakmica, pa imamo šanse ispraviti to što nije bilo dobro u Cvetkovcu – kazao je Marko Radotović, napadač Tehnika-Koprivnice za Facebook stranice kluba.

Što se tiče očekivanja za utakmicu u Slatini, Radotović je istaknuo da očekuje iznimno borbenu i zahtjevnu utakmicu.

– Bez obzira na to što igramo u gostima, očekujem sva tri boda. Pripremili smo se jako dobro, imamo kvalitetnu i mladu momčad, redovito svi treniramo, a najbitnije je da smo klapa. Trener Čiković je zbilja super, digne atmosferu kad je potrebno, a spusti nas kad vidi da smo malo poletjeli. Vidi se da je dugo u nogometu, razumije sve što se događa na terenu i izvan njega – naglašava.

Na pitanje koliko Tehnika-Koprivnica može daleko dogurati ove sezone, Radotović odgovara kako u Županijskom kupu misle ići na glavu.

– Pokušat ćemo osvojiti trofej i otići što dalje na nacionalnoj razini. Smatram da u prvenstvu možemo biti u gornjem dijelu ljestvice, a osobno očekujem plasman među prva četiri kluba – najavio je Radotović.

Dodajmo da utakmica Slatine i Tehnika-Koprivnice počinje danas u 17:30, a glavna sutkinja bit će Kristina Veljačić.

zatvori