Četvrtak, 25. travnja 2024.

[NAJAVA 4. MŽNL BJ-KC-VT] Ferdinandovac, Tehnika Koprivnica i Graničar Legrad kod kuće “napadaju” bodove, Drnjančani na gostovanju u Suhopolju

Ferdinandovčani su nakon prolaska u kup utakmici protiv Ivančice gostovali na teškom terenu u Garešnci te protiv domaćeg Garića izvukli jedan bod.

Nakon pet kola još su uvijek neporaženi te nastavak niza traže u nedjelju kada kod kuće dočekuju dvanaestoplasirani Bilogorac Veliko Trojstvo koji na svome kontu ima tri osvojena boda.

Kao i Ferdinandovac, za poraz još uvijek ne zna ekipa trenera Čikovića, Tehnika-Koprivnica. Oni su upisali dvije pobjede i tri remija što ih je smjestilo na peto mjesto ligaške tablice s devet osvojenih bodova. Nakon dva domaćinstva u Cvetkovcu, konačno se vraćaju na koprivnički stadion gdje će loviti prvu domaću pobjedu. Dva remija u Cvetkovcu zasigurno ne zadovoljavaju visoke apetite Građevinara, a ruku na srce zaslužili su barem četiri boda u te dvije tekme. U subotu dočekuju momčad Garića koja ima četiri boda iz pet kola, no to nije realna snaga gostiju.

Legrađani nakon tijesnog 1:0 poraza u Slatini dočekuju momčad Čazme. Znatno ojačana Čazma u ovoj sezoni odlično gura te su drugoplasirani na ljestvici s 11 bodova te još uvijek bez poraza. Mogu li Legrađani to promijeniti na svom Fizešu, znat ćemo nakon subotnjeg ogleda.

Tomislav iz Drnja loše je startao u sezonu te upisao tri poraza u isto toliko nastupa. Ovog vikenda će Drnjanci put Suhopolja, gdje će na noge domaćim “Grofovima”. Iz redova Tomislava nadaju se prekidu crnog niza te osvajanju barem jednog boda koji bi bio poticaj za dalje. Sigurni smo da Tomislav ima dobru ekipu te da im nije mjesto na dnu tablice.
Kloštranska Mladost, odigrala je tri susreta te upisala po jednu pobjedu, remi i poraz. S četiri boda smjestili su se na osmom mjestu sa Slatinom i Garićem. Gostovat će kod šestoplasiranog Daruvara i nadati se barem bodu, kao i u prošlome kolu kada su remizirali s Tehnika-Koprivnicom (1:1).

Nakon odrađene samoizolacije na teren se vraća ekipa Pitomače koja kod kuće očekuje Dinamo Predavac. U Velikim Zdencima momčad Zdenke 91 dočekuje Slatinu, dok je ekipa Bilogore 91 iz Grubišnog Polja slobodna u ovome kolu.

zatvori