Izvor: Streljački športski klub Podravka
Natjecatelji Streljačkog športskog kluba Podravka postigli su odlične rezultate proteklog vikenda na prvenstvu Hrvatske za kadetske kategorije u disciplini serijska zračna puška.

Prvenstvo je održano na zagrebačkoj streljani Vrapčanski potok.

Kadetska ekipa SŠK Podravka u sastavu Luka Jambereuš, Dominik Trtanj, Dinko Blažek i Gregor Gašparić otpucala je 555 krugova osvojivši drugo mjesto iza prvoplasirane ekipe Končar-Zagreb-1786 koja je otpucala 559 krugova, poručili su iz kluba.

U pojedinačnom plasmanu kadeta Jambreuš je s otpucanih 193 kruga ušao kao prvoplasirani u finalno gađanje najboljih osam kadeta. U finalnom gađanju Jambreuš je otpucao 93 kruga i s ukupno 286 krugova osvojio zlato i naslov državnog kadetskog prvaka.

Trtanj je u osnovnom meču postigao 186 krugova uvrstivši se u finalno gađanje kao osmoplasirani. U finalnom gađanju Trtanj postigao je 88 krugova te je s ukupno 274 otpucana kruga ostvario plasman na osmo mjesto. U plasmanu mlađih kadeta Trtanj sa 186 otpucanih krugova osvojio je srebrnu medalju.

Blažek je otpucao 176 krugova u pojedinačnom plasmanu kadeta plasiravši se na 47. mjesto, a Gašparić je osvojio 54. mjesto sa 175 otpucanih krugova.