Petak, 19. travnja 2024.

Koprivničanka Laura Krog brončana na Prvenstvu Hrvatske u kombinaciji standardnih i latinsko-američkih plesova

Zadovoljni smo ostvarenim rezultatom, pogotovo zato što nam je ovo tek drugo natjecanje na kojem smo zajedno nastupili - rekla je Laura Krog

U Zagrebu je u subotu održano Prvenstvo Hrvatske u kombinaciji standardnih i latinsko-američkih plesova.

Koprivničanka Laura Krog i njen partner Franco Marinović ostvarili izvrstan rezultat osvojivši brončanu medalju u kategoriji starije mladeži u vrlo jakoj konkurenciji.

Laura je uspješna plesačica potekla iz Sportskog plesnog kluba Ritam Koprivnica čija je još uvijek članica. Sada se natječe za plesni klub Zagreb, a treneri su joj naš poznati plesač Nicolas Quesinot i Ksenija Plušćec – Qesinot, jedna od najboljih plesačica hrvatskog sportskog plesa.

Izvor: ŠPK Ritam

Iz Sportskog plesnog kluba Ritam poručuju da su Laura i Franco kao par registrirani tek devet mjeseci, a kako zbog epidemije koronavirusa jedno vrijeme nisu mogli trenirati te su otkazana sva sportska natjecanja, ovaj rezultat ima još veću vrijednost.

Izvor: ŠPK Ritam

– Kombinacija je najteža disciplina u sportskom plesu i konkurencija je bila iznimno jaka. Zadovoljni smo ostvarenim rezultatom, pogotovo zato što nam je ovo tek drugo natjecanje na kojem smo zajedno nastupili. S obzirom na situaciju s epidemijom, trenirali smo kad god smo mogli, ali nije bilo lako izaći na plesni podij u najtežoj disciplini praktički bez odrađenog turnira. Zahvaljujem svom partneru na trudu i zalaganju, našim trenerima, roditeljima i svima u klubu na podršci – rekla je Laura.

Dodala je da je za dva tjedna na rasporedu Prvenstvo Hrvatske u latinsko-američkim plesovima.

– Ova medalja nam je veliki poticaj da treniramo još više i da tamo ostvarimo još bolji rezultat – zaključila je Krog.

zatvori