Četvrtak, 25. travnja 2024.

Kandidat za predsjednika SDP-a Željko Kolar predstavio se stranačkim kolegicama i kolegama u Koprivnici

Kandidat za predsjednika SDP-a Željko Kolar, kojem je podršku dao i koprivnički gradonačelnik i saborski zastupnik, Mišel Jakšić, u subotu je boravio u Koprivnici.

Tom prilikom u gradskoj vijećnici sastao se s članovima SDP-a i predstavio im svoj izborni program. Okupili su se mnogobrojni članovi gotovo svih organizacija s područja županije, a među prisutnima bili su Jakšić i Mladen Kešer, predsjednik županijskog SDP-a i načelnik Općine Kalnik.

Iz županijskog SDP-a poručili su da je Kolar u svom obraćanju istaknuo važnost zajedništva, ali i potrebu za transformacijom stranke te je posebno napomenuo da je važno priliku pružiti mladima te uvesti nova, svježa lica na političku scenu SDP-a. Dodao je da SDP ima puno mladih, vrijednih i obrazovanih članova te da upravo njima treba dati priliku da se dokažu.

Podršku Kolaru još je jednom naglasio i Jakšić kazavši da SDP zaslužuje snažno i odgovorno vodstvo te da je upravo Kolar najbolji kandidat za preuzimanje ove odgovorne i važne uloge.

Članicama i članovima obratio se i Kešer, koji je ujedno i kandidat na unutarstranačkim izborima za predsjedništvo SDP-a, koji je također među prvima podržao Kolara.

Ustupio Mladen Kešer.
zatvori