Izvor: koprivnica.hr
Djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica organizirali su jučer podjelu paketa “Vaš dar za pravu stvar”.

Riječ je o akciji u sklopu obilježavanja manifestacije “Hrvatska volontira” u organizaciji Hrvatskog volonterskog centra, a Hrvatski Crveni križ osigurao je 31.000 paketa za korisnike na području cijele zemlje koje je pakirala Podravka.

– Za naš Crveni križ predviđeno je 684 paketa. Dio paketa se dijeli u Socijalnoj samoposluzi, a ostatak na području 11 općina dijele naši volonteri – rekla je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev.

Crveni križ posjetile su zamjenica koprivničkog gradonačelnika Melita Samoborec i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić.

– Zaista možemo biti ponosni na rad našeg Gradskog društva Crvenog križa, ravnateljice i svih djelatnika te volontera. Njihov entuzijazam i potreba za pomaganjem našim sugrađanima u potrebi je zaista za svaku pohvalu – kazala je Samoborec.

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga, građani se mogu upoznati s radom društva te prijaviti za volontiranje u nadolazećim akcijama.