Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO Slaven Belupo i Šibenik remizirali u Koprivnici

Nogometaši Slaven Belupa u četvrtom su kolu Hrvatski Telekom Prve lige remizirali sa Šibenikom.

Na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš rezultat je bio 0:0, pišu službene stranice kluba.

Trener Tomislav Stipić u odnosu na utakmicu u Splitu protiv Hajduka prije otprilike dva tjedna napravio je jednu zamjenu u prvom sastavu. U vrhu napada od prve je minute umjesto Etoundija krenuo Krstanović.

Velikom prilikom susret je otvorio Šibenik. Jurić je sam izašao ispred Filipovića, ali je loptu poslao pokraj gola. Novu veliku priliku u 21. minuti imao je Čurić koji je iz idealne situacije, s otprilike 7 metara, loptu poslao iznad grede. Prvi pokušaj Slavena vidjeli smo u 33. minuti kada je Goda centrirao, a Krstanović glavom bio neprecizan. Pokušao je Bogojević nedugo zatim nakon gužve u šesnaestercu, ali nije bio precizan. U 38. minuti udarac Jurića s 20-ak metara lijepom je paradom obranio Filipović. Slaven je veliku priliku za vodstvo propustio u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena kada je Krstanović promašio kazneni udarac.

Drugo poluvrijeme bolje je otvorila koprivničpka momčad. Bogojević je pucao glavom u 51. minuti, ali pokraj vratnice. Pokušao je i Boakye sedam minuta kasnije, no njegov udarac s vrha šesnaesterca gostujuća je momčad odbila u korner. Udarac Etoundija u 83. minuti završio je na gredi gola Šibenika. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao iako je u 90. minuti golman Labrović obranio nemoguće kada je Etoundi pucao glavom.

U idućem kolu Slaven Belupo će gostovati u Zagrebu kod Dinama. Utakmica na Maksimiru igrat će se u subotu s početkom u 19:05.


Četvrto kolo HT Prve lige

Koprivnica, Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš 22.08.2020.

NK Slaven Belupo – HNK Šibenik 0:0 (0:0)

NK SLAVEN BELUPO: Filipović – Božić, Paracki, Soldo – Bogojević, Glavčić, Bačelić Grgić (od 90. van Bruggen), Mlinar (od 22. Goda) Lulić – Krstanović, Boakye (od 60. Etoundi). Trener: Tomislav Stipić.

HNK ŠIBENIK:. Labrović – Pajić, Pandža, Bilić, Anočić (od 31. Kvesić) – Bulat, Čurić – Sahiti, Rak (od 72. Španja), Prince – Jurić (od 77. Celić). Trener: Krunoslav Rendulić.

Suci: Ante Čuljak (Zagreb), Kruno Šarić (Županja), Marjan Tomas (Osijek), Goran Pečarić (Zagreb)

VAR: Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina), AVAR: Igor Krmar (Zagreb).

DELEGAT: Lino Roša (Vodnjan)

KONTROLOR: Siniša Premužaj (Varaždin)

Žuti kartoni: Boakye 34′, Lulić 61′ (Slaven Belupo); Rak 26′, Pandža 45′, Bajić 82′, Prince 85′ (Šibenik)

Crveni kartoni: (Slaven Belupo); (Šibenik)

Strijelci:

zatvori