Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Slaven Belupo bolji od Dubrave u Zagrebu

Nogometaši Slaven Belupa jutros su odigrali prvu od dvije današnje trening utakmice. Na gostovanju kod drugoligaša Dubrave u Zagrebu slavili su rezultatom 0:2.

Trener Tomislav Stipić pružio je priliku igračima koji su u prvenstvu do sada imali manju minutažu, a zaigralo je i nekoliko juniora.

Koprivnička je momčad povela već u drugoj minuti. Iličić se našao ‘oči u oči’ s golmanom domaćina i mirno poentirao za 0:1 Nakon nekoliko solidnih prilika na 0:2 povisio je Knoll u 40. minuti. Njemački se napadač oslobodio svog čuvara i snažnim udarcem zatresao mrežu s 15-ak metara. Domaćin je u prvom poluvremenu uputio tek jedan udarac prema vratima Slaven Belupa koji je sigurno obranio Čović. U nastavku susreta nismo vidjeli golove te je tako rezultat ostao jednak onom s poluvremena.

U popodnevnom treminu Farmaceuti će odigrati još jednu trening utakmicu. U Koprivnici će gostovati Međimurje, također hrvatski drugoligaš.


Zagreb, 05.09.2020. – Trening utakmica

NK Dubrava – NK Slaven Belupo 0:2 (0:2)

Sastav NK Slaven Belupo: Ćović – van Bruggen, Prce, Zirdum – Čovo B., Marijanović, Vrebec, Basong, Kiki – Iličić, Knoll. Još su igrali: Slukić, Vuić F., Vuić M. Trener: Tomislav Stipić.

(NK Slaven Belupo)

zatvori