Petak, 19. travnja 2024.

[4. MŽNL BJ-KC-VT] Tehnika-Koprivnica remizirala u Velikom Trojstvu, odgođena dva susreta sedmog kola

Tehnika-Koprivnica danas je u sedmom kolu Četvrte nogometne lige ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’ gostovala kod Nogometnog kluba Bilogorac u Velikom Trojstvu.

Utakmica je završila rezultatom 1:1, piše u objavi na službenim Facebook stranicama kluba.

Koprivničku momčad u vodstvo je doveo Josip Salajec uz asistenciju Dominika Sabola u 32. minuti, a domaćin je izjednačio u 79. minuti preko Ivora Dončevića.

U srijedu za Tehnika-Koprivnicu slijedi utakmica finala Kupa Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije u kojem će suparnik biti NK Ferdinandovac. Bit će to povijesno, prvo finale Kupa pod rasvjetom, a susret se igra na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ s početkom u 18 sati.

Dodajmo kako su čak dva susreta sedmog kola Međužupanijske nogometne lige odgođena, i to susreti u kojima su ekipe iz Koprivničko-križevačke županije.

Prvi je susret između Tomislava iz Drnja i Ferdinandovca, koji je odgođen zbog kup utakmice Ferdinandovca s Dinamom.

Drugi susret trebao se igrati u Kloštru Podravskom između domaće Mladosti i gostujućeg Legrada, no on je odgođen zbog smrtnog slučaja.


BILOGORAC – TEHNIKA-KOPRIVNICA 1:1 (0:1)
BILOGORAC: Jaković, Ćavarušić, Drlja, Kličko, Dončević (od 90. Husnjak), Pavličević (od 90. Pećar), Kuhar, Dukić, Grubeša, Đošić, Kutanjac.
TRENER: Željko Čerepinko.
TEHNIKA KOPRIVNICA: Vrhovec, Sabol, Maurović, Dodlek, Cmrk, Golubić (od 59. Korenika), Salajec (od 79. Kozjak), Busija (od 15. Kuzminski), Lovković (od 66. Hlevnjak), Ernečić, Radotović (od 71. Šantek).
TRENER: Tomo Čiković.

STRIJELCI: 0:1 Salajec (32), 1:1 Dončević (79)

zatvori