Četvrtak, 25. travnja 2024.

[4. MŽNL BJ-KC-VT] Tehnika-Koprivnica pogocima Lovkovića i Hlevnjaka svladala Garić

NK Tehnika-Koprivnica danas je u sklopu 4. Međužupanijske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica pobijedila Garić s 2:1.

U prvom poluvremenu Tehnika-Koprivnica odigrala je odlično, potpuno je nadigrala suparnika i stvorila niz velikih, čistih prilika od kojih je iskoristila samo onu iz 15. minute kad je Filip Lovković nakon ubačaja Dominika Sabola strane visoko skočio i pokraj stopera poentirao glavom za vodstvo, piše na Facebook stranicama kluba.

Početkom nastavka gosti iz Garešnice šokirali su domaću momčad izjednačujućim pogotkom, i to nakon što je Vrhovec obranio dva udarca suparničkih igrača, ali je iz novog odbijanca pogodio Batinić.

Trener Čiković u igru je uveo svježe snage, a kao joker s klupe pokazao se Domagoj Hlevnjak koji je u 67. minuti osigurao sva tri boda koprivničkoj momčadi na asistenciju kapetana Luke Ernečića.

Do kraja utakmice Koprivničanci su imali još par prilika koje nisu iskoristili, no bodovi se pišu.


TEHNIKA-KOPRIVNICA – GARIĆ 2:1 (1:0)

KOPRIVNICA – Gradski stadion ‘Ivan Kušek – Apaš’. Gledatelja 100. Sudac: Ante Vicić (Voćin).

TEHNIKA-KOPRIVNICA: Vrhovec – Sabol, Maurović, Dodlek, Cmrk – Salajec (od 58. Busija), Kuzminski (od 58. Hlevnjak), Šantek, Lovković – Ernečić (od 78. Furjan), Radotović (od 69. Korenika). TRENER: Tomo Čiković.

GARIĆ: Žledner, Kolar, Vaclavek, Purkić, Golubić, Oršić, Rijetković, Kelava, Dergez, Starčević, Batinić. TRENER: Vladimir Vaclavek.

STRIJELCI: 1:0 Lovković (25), 1:1 Batinić (49), 2:1 Hlevnjak (67).

Foto:Nk Tehnika-Koprivnica/Karim Jarnjak
zatvori