Petak, 19. travnja 2024.

FOTO: ŽUPANIJSKI KUP Tehnika-Koprivnica protutnjala Kloštrom, Borac uvjerljivo svladao Radnik

U Imbriovcu i Kloštru Podravskom odigrane su preostale dvije utakmice četvrtine finala Kupa Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

NK Borac je s visokih 5:1 na domaćem terenu slavio protiv križevačkog Radnika. Za imbriovečki klub tri puta je zabio Vručina te po jednom Pjetri i Krušelj. Jedan pogodak za Radnik postigao je Bastašić.

NK Tehnika-Koprivnica slavila je protiv Mladosti s 1:3. Za vodstvo u prvom poluvremenu pogodio je Šantek, u nastavku je na 0:2 povisio Salajec, dok je konačan rezultat postavio Korenika iz kaznenog udarca kojeg je izborio Kozjak. Sredinom drugog dijela zbog crvenog kartona igru je napustio Šantek, a domaćin je u završnici preko Kovačića ublažio poraz.

– Konačni omjer mogao je biti i veći, ali smo promašili nekoliko vrlo dobrih prilika i pogodili gredu. Ipak, s obzirom na to da je ovo bila prva natjecateljska utakmica nakon više od osam mjeseci, ostvarenim rezultatom možemo biti zadovoljni. Bravo dečki! – piše na Facebook stranici NK Tehnika-Koprivnice.

Uzvratna utakmica na rasporedu je u subotu na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ u Koprivnici.

Podsjetimo i da je Graničar jučer poražen od Ferdinandovca s 0:4, a Bratstvo je danas slavilo protiv Tehničara s 2:1.

Županijski kup 2020. – četvrtfinale
Subota, 1. kolovoza
18:00
Legrad: Graničar – Ferdinandovac 0:4
Nedjelja, 2. kolovoza
11:00
Kunovec: Bratstvo – Tehničar 2:1
18:00
Imbriovec: Borac – Radnik-Križevci 5:1
Kloštar Podr.: Mladost – Tehnika-Koprivnica 1:3

zatvori