Utorak, 23. travnja 2024.

Vozačica prilikom polukružnog okretanja udarila automobil pa pobjegla s mjesta nesreće

Dvije prometne nesreće dogodile su se jučer u Koprivnici, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Uslijed neprilagođene brzine 58-godišnji vozač Nissana mađarskih registarskih oznaka sletio je van kolnika u odvodni kanal i udario u zemljani nasip. Prometna nesreća se dogodila oko 8:45 u Crnogorskoj ulici, a protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Malo kasnije, oko 11:40, na parkiralištu u Mosnoj ulici 64-godišnja vozačica upravljala je Golfom koprivničkih registarskih oznaka te je prilikom polukružnog okretanja vožnjom unatrag udarila u parkirani osobni automobil Peugeot.

Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je napustila mjesto događaja, no naknadno je pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Dodajmo da se još jedna prometna nesreća dogodila oko 15:45 u Ulici Stjepana Radića u Šemovcima. Uslijed nepropisnog kretanja 53-godišnja vozačica osobnog automobila Audi zagrebačkih registarskih oznaka prešla je na suprotnu stranu kolnika, zahvatila travnatu površinu i udarila u prilazni betonski kolni ulaz, nakon čega je vozilo odbačeno u ugao kuće.

Vozačica je ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori