Foto: Slaven Belupo
Nogometni klub Slaven Belupo i novoosnovana Škola nogometa Grada Koprivnice potpisali su danas u Koprivnici Sporazum o partnerstvu.

Ugovorom koji su potpisali direktor Slaven Belupa Zvonimir Šimunović i predsjednik Škole nogometa Grada Koprivnice Vedran Bači regulirani su obostrani međusobni odnosi koji uključuju niz stručnih aktivnosti iz područja nogometa i procesa rada s mlađim uzrasnim kategorijama.

Potpisu su prisustvovali i Vedran Medenjak i Domagoj Baričić, voditelji Škole nogometa koji su istaknuli kako je ova suradnja dogovorena na obostrano zadovoljstvo.

– Veseli nas činjenica da se u gradu oformila još jedna Škola nogometa što će doprinijeti nogometnom razvoju naše sredine. Očekujemo da će ova suradnja donijeti još bolji rad i još bolju selekciju igrača, ali i trenera. Dobili smo mogućnost da igrači koji nemaju previše prilike u Školi nogometa Slaven Belupa dobiju veću minutažu kroz Školu nogometa grada Koprivnice i tako zasluže novu priliku na najvišoj razini. Maksimalno ćemo surađivati i u budućnosti vidim samo benefite iz ove suradnje kojoj se izrazito veselim. Nadam se da će novooformljena Škola biti putokaz i drugim klubovima iz županije prema oformljavanju novih nogometnih centara – rekao je Medenjak.

Zadovoljan je nakon potpisa ugovora bio i Domagoj Baričić, voditelj Škole nogometa Grada Koprivnice.

– Raduje nas ova suradnja sa Slaven Belupom. Htio bih se zahvaliti gospodinu Šimunoviću i cijelom rukovodstvu kluba na ukazanom povjerenju. Za postizanje maksimalnih rezultata potrebno se okružiti najboljim partnerima i nogometnim liderima i zato smo sretni što smo postigli ovaj dogovor sa Slavenom. Vjerujem da će se ova suradnja pokazati kao pun pogodak te da će doprinositi odličnim rezultatima obje Škole nogometa i napretku nogometa u našoj sredini – objasnio je Baričić.

(Slaven Belupo)