Srijeda, 24. travnja 2024.

RK Podravka Vegeta uvrštena u TOP 10 najboljih klubova Europe za razvoj talenta

Posljednjih sezona RK Podravka postiže sjajne uspjehe, bilo u Ligi prvakinja ili EHF Kupu. Primijećeno je to i na razini Europe jer je službena stranica Europskog rukometnog saveza RK Podravka Vegetu uvrstila na sedmo mjesto liste TOP 10 najboljih klubova Europe za razvoj talenta.

Na popisu najboljih nalaze se i muški i ženski klubovi, a ovo je sjajno priznanje za koprivnički klub koji svake godine daje velik broj igračica u sve reprezentativne selekcije. RK Podravka Vegeta poznata je po svojoj školi rukometa te najtalentiranije djevojke iz cijele Hrvatske prije ili kasnije dođu u Koprivnicu i nose dres RK Podravka Vegete.

– Kao i u svim sportovima, talent je jako cijenjen i često ključan čimbenik uspjeha. Već dugi niz godina seniorska ekipa RK Podravka Vegete neprikosnoven je prvak države, a isti je slučaj i s mlađim uzrastima. Malo tko postiže rezultate kakve postižu naše mlađe dobne kategorije – piše na službenim stranicama kluba.

Na stranicama EHF-a ostavljena je mogućnost i čitateljima da glasaju i daju svoje mišljenje koji je klub po njima najbolji rasadnik talenta. Glasati možete ovdje tako da dođete na dno stranice i kliknite na prozor u kojem piše ‘Podravka’.

zatvori