Petak, 19. travnja 2024.

Radio Drava i dalje lider slušanosti u Koprivnici i okolici

Prema najnovijim podacima tvrtke De facto, specijalizirane za istraživanje slušanosti radio postaja u Hrvatskoj, u drugom kvartalu ove godine Radio Drava i dalje nosi titulu lidera slušanosti u gradu i okolici i to u dobnoj skupini od 35 do 49 godina.

S obzirom na to da se radi o najvažnijoj kategoriji s najviše slušatelja, s ponosom možemo istaknuti kako Radio Drava i dalje nosi titulu lidera slušanosti u gradu Koprivnici, a pri samome vrhu nalazi se i u drugim dobnim kategorijama. Što se pak tiče područja Koprivničko-križevačke županije, Radio Drava je po prvi puta zauzela vodeće mjesto u dobnoj kategoriji do 35 godina, a primjetan je i porast u gotovo svim kategorijama. Rezultat je to modernog i pažljivo osmišljenog glazbenog programa, ali isto tako važnog informativnog programa temeljenog na profesionalnim novinarskim načelima. Objektivno, istinito, aktualno, nepristrano i odgovorno informiranje imperativ je naše novinarske ekipe koju čine Sonja Barčanec, Adela Zember i Marko Posavec.

Radio Drava s emitiranjem je započela 1. ožujka 1994. godine, a prošle godine prigodnim je programom obilježila svoju 25. godišnjicu rada. Danas je Radio Drava prestižan medij koji svakodnevno u svoj program unosi brojne novitete i podiže radijski standard. Ekipa koju čine Bojan Horvat, Tanja Benkek i Mihaela Štefanec postala je prepoznatljiva i po duhovitim uradcima u eteru i na Facebooku kojima nasmijava slušatelje, a tamo ju sada prati više od 5 i pol tisuća ljudi.

Program Radio Drave možete putem interneta slušati uživo ovdje: live stream.

zatvori