Četvrtak, 18. travnja 2024.

Prognoza vremena za ponedjeljak, 3. kolovoza

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Nešto pljuskova moguće je već u prvom dijelu dana, a navečer i u prvom dijelu noći na utorak mogu biti i izraženiji te praćeni grmljavinom. Mjestimice nije isključeno ni grmljavinsko nevrijeme. Vjetar većinom slab jugoistočni, najviša dnevna temperatura oko 30 stupnjeva.

U utorak promjenjivo oblačno i nestabilno, poslijepodne ili navečer uz moguće grmljavinske pljuskove. Ponegdje može biti i jačeg nevremena. Vjetar u početku slab, prema kraju dana umjeren sjeverac. Jutarnja temperatura oko 17, najviša dnevna oko 27 do 29 stupnjeva.

U srijedu pretežno oblačno uz povremenu kišu i umjeren sjeverni vjetar. Bit će i osjetno svježije; najviša dnevna temperatura možda ostane ispod 20 stupnjeva. Od četvrtka toplije, ali ne sasvim stabilno pa tu i tamo može biti pljuskova.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori