Srijeda, 24. travnja 2024.

Prezentacija o Erasmus+ programima u nedjelju u Kloštru Podravskom

Prezentacija o Erasmus+ programu i mogućnostima u koje se mladi, a i odrasli mogu priključiti i to od projekata razmjene mladih, treninga i edukacija osoba koje rade s mladima, Europske volonterske službe pa do studiranja i stručne prakse u drugim zemljama članicama EU, a gdje su smještaj, hrana i putni troškovi pokriveni, održat će se u Kloštru Podravskom u organizaciji Udruge Meraki.

Nakon svakog projekta dobije se i certifikat, tzv. Youthpass koji je službeno priznat od Europske Unije.

Prezentacija će se održati 23. kolovoza u Društvenom domu Kloštar Podravski, na adresi Trg Svete Obitelji 2, s početkom u 18 sati. Nakon prezentacije svi polaznici moći će se predbilježiti za neki od navedenih projekata koje udruga Meraki provodi.

Za sve one koji će htjeti znati više i koji će htjeti i sami naučiti pisati projekte te tako stvarati mogućnosti za druge, mogu se prijaviti na radionicu pisanja Erasmus+ projekata.

Radionica će biti vezana isključivo uz prijavu projekata aktivnosti Razmjene mladih u okviru Ključne aktivnosti 1 programa Erasmus+, a održat će se 6. rujna u Društvenom domu Kloštar Podravski, na adresi Trg Svete Obitelji 2, s početkom u 18 sati.

Organizatori mole sve zainteresirane koji žele doći na aktivnosti, da najave svoj dolazak na mail [email protected] kako bi prostor mogli prilagoditi mjerama Stožera civilne zaštite RH.

Navedene aktivnosti se provode u sklopu projekta Mladi 2.0 koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi ga udruga Meraki zajedno u partnerstvu s Općinom Kloštar Podravski.

zatvori